Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Silkroad HWİD BYPASS Casper Çinlilerin hazırladığı dosya
- Konuyu Başlatan hakan1485
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- dllhwid hwid vmware kurulum
lets tryFirst of all, hello everyone.
I'm actually against the content I'm about to share. However, the reason I'm sharing this is to ensure Guard owners intervene in this situation as soon as possible.
This file was likely created by Chinese developers, but I'm not entirely sure. Currently, this file is available for download for a fee.
I am not seeking any profit, so I am sharing it with you for free.
It's important to remember that unfair competition always drives players away from the game. I hope this post helps identify the problem and find a solution.
First of all, VMware
It has been specifically optimized for VMware-workstation-full-15.5.7-17171714 . It has been tuned and purged of unnecessary components to ensure optimal performance on your virtual machine.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Windows that needs to be installed next
All necessary programs are already included in this version.
Note: Some characters may be in Chinese, but you can complete the setup by translating with Google Lens on your phone.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
tşklerÖncelikle herkese merhaba.
Paylaşacağım içeriğe aslında karşıyım. Ancak bu paylaşımı yapma sebebim, Guard sahiplerinin bu duruma bir an önce müdahale etmesini sağlamak.
Bu dosyayı büyük ihtimalle Çinli arkadaşlar hazırlamış, ancak bundan tam olarak emin değilim. Şu anda piyasada bu dosya ücretli olarak kuruluyor.
Ben herhangi bir kâr amacı gütmüyorum; bu yüzden sizler için ücretsiz olarak paylaşıyorum.
Unutulmamalıdır ki, haksız rekabet her zaman oyuncuların oyundan soğumasına neden olur. Umarım bu paylaşım, sorunun fark edilmesine ve çözüme ulaşmasına katkı sağlar.
Öncelikle VMware
VMware-workstation-full-15.5.7-17171714 versiyonuna özel olarak optimize edilmiştir. Sanal makine üzerinde en iyi performansı alabilmeniz için ayarlanmış ve gereksiz bileşenlerden arındırılmıştır.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sırada kurulması gereken Windows
bu sürümde gerekli tüm programlar zaten mevcut.
Not: Bazı karakterler Çince olabilir, ancak telefonunuzdan Google Lens ile çeviri yaparak kurulumu tamamlayabilirsiniz.
deneyelimÖncelikle herkese merhaba.
Paylaşacağım içeriğe aslında karşıyım. Ancak bu paylaşımı yapma sebebim, Guard sahiplerinin bu duruma bir an önce müdahale etmesini sağlamak.
Bu dosyayı büyük ihtimalle Çinli arkadaşlar hazırlamış, ancak bundan tam olarak emin değilim. Şu anda piyasada bu dosya ücretli olarak kuruluyor.
Ben herhangi bir kâr amacı gütmüyorum; bu yüzden sizler için ücretsiz olarak paylaşıyorum.
Unutulmamalıdır ki, haksız rekabet her zaman oyuncuların oyundan soğumasına neden olur. Umarım bu paylaşım, sorunun fark edilmesine ve çözüme ulaşmasına katkı sağlar.
Öncelikle VMware
VMware-workstation-full-15.5.7-17171714 versiyonuna özel olarak optimize edilmiştir. Sanal makine üzerinde en iyi performansı alabilmeniz için ayarlanmış ve gereksiz bileşenlerden arındırılmıştır.
Not: Bazı karakterler Çince olabilir, ancak telefonunuzdan Google Lens ile çeviri yaparak kurulumu tamamlayabilirsiniz.
dsada
thxxxxÖncelikle herkese merhaba.
Öncelikle VMware
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)