teşekkurler.Öncelikle herkese merhaba.
Paylaşacağım içeriğe aslında karşıyım. Ancak bu paylaşımı yapma sebebim, Guard sahiplerinin bu duruma bir an önce müdahale etmesini sağlamak.
Bu dosyayı büyük ihtimalle Çinli arkadaşlar hazırlamış, ancak bundan tam olarak emin değilim. Şu anda piyasada bu dosya ücretli olarak kuruluyor.
Ben herhangi bir kâr amacı gütmüyorum; bu yüzden sizler için ücretsiz olarak paylaşıyorum.
Unutulmamalıdır ki, haksız rekabet her zaman oyuncuların oyundan soğumasına neden olur. Umarım bu paylaşım, sorunun fark edilmesine ve çözüme ulaşmasına katkı sağlar.
Öncelikle VMware
VMware-workstation-full-15.5.7-17171714 versiyonuna özel olarak optimize edilmiştir. Sanal makine üzerinde en iyi performansı alabilmeniz için ayarlanmış ve gereksiz bileşenlerden arındırılmıştır.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sırada kurulması gereken Windows
bu sürümde gerekli tüm programlar zaten mevcut.
Not: Bazı karakterler Çince olabilir, ancak telefonunuzdan Google Lens ile çeviri yaparak kurulumu tamamlayabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Silkroad HWİD BYPASS Casper Çinlilerin hazırladığı dosya
- Konuyu Başlatan hakan1485
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- dllhwid hwid vmware kurulum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ne olduğunu merak ettim. Paylaşım için teşekkürler.
Eğer bazı kullanıcılar mevcut programlara güven duymuyorsa, alternatif bir yöntem olarak bilgisayarlarına Proxmox gibi sanallaştırma yazılımları kurabilirler. Bu sistem üzerinden istedikleri sayıda Windows sunucu oluşturabilir ve her biri için gerçek bilgisayar özelliklerine sahip sanal makineler kullanabilirler. Bu yöntem, sistem tarafından tespit edilmesini zorlaştırır. Her karakter için özel konut proxy kullanmaları ve bu proxy’leri sabit olarak atamaları tavsiye edilir.
Linux kullanıcıları ise benzer şekilde QEMU ile Windows sistemlerini sanal olarak kurarak, istedikleri kadar karakter yönetimi yapabilirler. Yalnız hesap açarken ardışık sıralama yapmamaya dikkat edilmesi, daha doğal bir görünüm açısından önemlidir.
Sunucu sahiplerine önerim:
IP ve cihaz limiti gibi yöntemlerle uğraşmak yerine, karakterlerin oyun içi davranışlarını analiz ederek bot tespiti yapmaları daha verimli olabilir. Örneğin:
Bu gibi kriterlere göre sistematik analizlerle, bot olma ihtimali yüksek karakterler tespit edilip adil bir şekilde işlem yapılabilir.
- Eşya bilgileri,
- Günlük veya haftalık etkinliklere katılım,
- Elixir ya da stone basma geçmişi,
- Slotlarda kasılma geçmişi,
- Sadece kervan yapıp diğer içeriklere katılmayan karakterleri banlayabilirsiniz.
içinde ki rar dosyasının şifresi nedir
ck enteresanÖncelikle herkese merhaba.
Paylaşacağım içeriğe aslında karşıyım. Ancak bu paylaşımı yapma sebebim, Guard sahiplerinin bu duruma bir an önce müdahale etmesini sağlamak.
Bu dosyayı büyük ihtimalle Çinli arkadaşlar hazırlamış, ancak bundan tam olarak emin değilim. Şu anda piyasada bu dosya ücretli olarak kuruluyor.
Ben herhangi bir kâr amacı gütmüyorum; bu yüzden sizler için ücretsiz olarak paylaşıyorum.
Unutulmamalıdır ki, haksız rekabet her zaman oyuncuların oyundan soğumasına neden olur. Umarım bu paylaşım, sorunun fark edilmesine ve çözüme ulaşmasına katkı sağlar.
Öncelikle VMware
VMware-workstation-full-15.5.7-17171714 versiyonuna özel olarak optimize edilmiştir. Sanal makine üzerinde en iyi performansı alabilmeniz için ayarlanmış ve gereksiz bileşenlerden arındırılmıştır.
Not: Bazı karakterler Çince olabilir, ancak telefonunuzdan Google Lens ile çeviri yaparak kurulumu tamamlayabilirsiniz.
ekran kartı nası olcakÖncelikle herkese merhaba.
Öncelikle VMware
Brother, you're getting a different error. We’ve completely set it up, but the problem is that unfortunately, it doesn’t come with the tools installed — the person who made it completely disabled them. So yes, Silkroad opens, but since there’s no graphics card or 3D support, it lags terribly. The person who shared the content hasn’t replied yet, but it seems like it’s going to be completely useless for us, unfortunately.I'm not able to change my language, can someone help me?
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)