vSRO Paylaşım Silkroad HWİD BYPASS | UnlimitedClient.exe

Merhabalar, Öncelikle belirtmek isterim ki "PLAYERLAR" arasındaki tüm haksız rekabete karşıyım. Oyun sahiplerine, Guard sahiplerine ve editörlere verilen ciddi bir zarar var. 21 yıl önce çıkmış bir oyunu %100 güvenli hale getirmek elbette günümüzde sürekli gelişen teknolojiyle her geçen gün zorlaşıyor. HWID Spoofer gibi detaylara girmeyeceğim, sadece üzgünüm. Kitleyi buraya kaydıranlara bundan, haksız maddi gelir kaynağı sağlamaya çalışanlara yazıklar olsun. Ayrıca, bir VMware programı kullanmadan "DLL" dosyasını bypass ederek yerel bilgisayarınızda çalıştırabiliyorsunuz.Kısa zaman önce Enigma, VMProtech gibi korumaların nasıl dakikalar içinde bypass edildiğini deneyimlemiştim. Umarım Guard sahipleri en kısa sürede bunu fixlemenin bir yolunu bulurlar.

VMware programını #bypass.exe çalıştırıp kurduktan sonra klasördeki #VM klasörünü, kaç adet sanal bilgisayar kurmak istiyorsanız o kadar kopyalayıp içerisindeki .vmx uzantılı dosyayı açıp makineyi başlatın. Masaüstü ekranı geldikten sonra HWID RESET programını çalıştırıp "RanALL" butonuna tıklayın ve çıkan uyarı butonuna tıkladıktan sonra sanal bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra ne yazık ki sınırsız istemci açabiliyorsunuz. Saygılarımla.

#Boyutundan Dolayı Virustotal ekliyemiyorum.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

NOT: Virtualize seçeneklerini kaldırın.
Aktifmi

Beğendim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhabalar, Öncelikle belirtmek isterim ki "PLAYERLAR" arasındaki tüm haksız rekabete karşıyım. Oyun sahiplerine, Guard sahiplerine ve editörlere verilen ciddi bir zarar var. 21 yıl önce çıkmış bir oyunu %100 güvenli hale getirmek elbette günümüzde sürekli gelişen teknolojiyle her geçen gün zorlaşıyor. HWID Spoofer gibi detaylara girmeyeceğim, sadece üzgünüm. Kitleyi buraya kaydıranlara bundan, haksız maddi gelir kaynağı sağlamaya çalışanlara yazıklar olsun. Ayrıca, bir VMware programı kullanmadan "DLL" dosyasını bypass ederek yerel bilgisayarınızda çalıştırabiliyorsunuz.Kısa zaman önce Enigma, VMProtech gibi korumaların nasıl dakikalar içinde bypass edildiğini deneyimlemiştim. Umarım Guard sahipleri en kısa sürede bunu fixlemenin bir yolunu bulurlar.

VMware programını #bypass.exe çalıştırıp kurduktan sonra klasördeki #VM klasörünü, kaç adet sanal bilgisayar kurmak istiyorsanız o kadar kopyalayıp içerisindeki .vmx uzantılı dosyayı açıp makineyi başlatın. Masaüstü ekranı geldikten sonra HWID RESET programını çalıştırıp "RanALL" butonuna tıklayın ve çıkan uyarı butonuna tıkladıktan sonra sanal bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra ne yazık ki sınırsız istemci açabiliyorsunuz. Saygılarımla.

NOT: Virtualize seçeneklerini kaldıDeneyelim bakalım

NOT: Virtualize seçeneklerini kaldırın.
fafafasd

Hello, First of all, I want to emphasize that I am against all unfair competition between players. This is causing serious harm to game owners, Guard owners, and editors. Making a game released 21 years ago 100% secure is, of course, becoming increasingly difficult with the ever-evolving technology of today. I won't go into details like HWID Spoofer; I'm just sorry. Shame on those who manipulated the audience and tried to profit from this unfair source of income. Furthermore, you can bypass the DLL file and run it on your local computer without using VMware. I recently experienced how protections like Enigma and VMProtech could be bypassed in minutes. I hope Guard owners find a way to fix this as soon as possible.

After running and installing the VMware program #bypass.exe, copy the #VM folder to the number of virtual machines you want to create, open the .vmx file inside, and start the machine. After the desktop screen appears, run the HWID RESET program, click the "RanALL" button, and click the warning button that appears to restart the virtual machine. Unfortunately, you can only open unlimited clients after that. Best regards.

#I can't add Virustotal due to its size.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

NOTE: Uncheck the Virtualize options.
hot dam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt