ecSRO Paylaşım Silkroad Online Global Client v1.059

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PinkLife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen hafta aklıma düşmüştü bu gün şu satte önüme düştü ne diyim :D paylaşım için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım uzun süredir Silkroad Online 1.059 client arıyormuş. Yabancı forumlar dahil birçok yerde araştırmasına rağmen bulamamış. Hatta bazı forumlarda bu clienti başkalarınında arandığını, xxx forum sitesinde Silkroad Client Archive konusundaki torrent linklerinin çalışmadığını ve kimsenin geri dönüş yapmadığını söyledi.

Arkadaşımın ihtiyacını karşıladıktan sonra düşündüm madem böyle bir eksiklik var, ben de paylaşayım. Böylece aynı ihtiyacı olanların işi kolaylaşır.

📂 Paylaşılan Dosyalar​

• Clientler setup şeklindedir.
  • Upload sitesi .exe dosyalarını kabul etmediği için .rar formatında yükledim.
  • İndirdikten sonra rardan çıkarıp kurulumu yapabilirsiniz.

🔗 Linkler​

1.06
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

1.059

⚠️ Notlar​

• Dosyalar tamamen orijinal client setup.
  • Torrent veya bozuk linklerle uğraşmanıza gerek kalmadan direkt indirip kurabilirsiniz.
  • Umarım işinizi görür ve arayanlara faydalı olur.
teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım uzun süredir Silkroad Online 1.059 client arıyormuş. Yabancı forumlar dahil birçok yerde araştırmasına rağmen bulamamış. Hatta bazı forumlarda bu clienti başkalarınında arandığını, xxx forum sitesinde Silkroad Client Archive konusundaki torrent linklerinin çalışmadığını ve kimsenin geri dönüş yapmadığını söyledi.

Arkadaşımın ihtiyacını karşıladıktan sonra düşündüm madem böyle bir eksiklik var, ben de paylaşayım. Böylece aynı ihtiyacı olanların işi kolaylaşır.

📂 Paylaşılan Dosyalar​

🔗 Linkler​

1.06

1.059

⚠️ Notlar​

• Torrent veya bozuk linklerle uğraşmanıza gerek kalmadan direkt indirip kurabilirsiniz.
Teşekkürler

Hello friends,

A friend of mine has been looking for the Silkroad Online 1.059 client for a long time . Despite searching everywhere, including foreign forums, he hasn't been able to find it. He even mentioned that some forums show others are also looking for this client, and that the torrent links in the Silkroad Client Archive thread on the xxx forum site don't work and no one responds.

After fulfilling my friend's need, I thought, since there's such a gap, I should share it too. This way, it will make things easier for others who have the same need.

📂 Shared Files​

• Clients are in setup form.
  • I uploaded it in .rar format because the upload site doesn't accept .exe files .
  • After downloading, you can extract it from the archive and proceed with the installation.

🔗 Links​

1.06
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

1.059
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

⚠️ Notes​

• The files are entirely original client setup files.
  • You can download and install it directly without having to deal with torrents or broken links.
  • I hope this helps you and is useful to others.
thanks for sharing !

Merhaba arkadaşlar,

📂 Paylaşılan Dosyalar​

🔗 Linkler​

1.06

1.059

⚠️ Notlar​

güzel paylaşım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt