vSRO Paylaşım Silkroad Online için ReShade Kurulumu & RTX Görünümü

Merhabalar, değerli Vsro.org üyeleri.

Bugün sizlere ReShade hakkında bilgi vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi, Silkroad’ın grafik motoru DirectX 9 tabanlı olduğu için görsel efektler eski ve sınırlı kalıyor. Ancak günümüzde çoğumuz RTX seviyesinde ekran kartları kullanıyoruz, öyleyse oyunun grafik kalitesinin hakkını verelim :)

Klasör içinde şu dosyalar bulunmalıdır:
-reshade-shaders (Shader dosyaları)
-d3d9.dll (ReShade’in çalışmasını sağlayan dosya)
-ReShade (Ana konfigürasyon dosyaları)
-ReShadePreset.ini (Özel grafik ayarları)

Bu dosyalar güvenli mi?
✔ Evet, sadece grafik ayarlarını içeren ReShade dosyalarıdır. Oyunun dosyalarına zarar vermez.

1739293059742.png
1739293130265.png

Silkroad Clienti başlatın, ReShade otomatik olarak aktif olacaktır.
Eğer preset yüklenmezse, oyundayken HOME (veya SHIFT+F2) tuşuna basarak ReShade menüsünü açın ve "ReShadePreset.ini" dosyanızı seçin.
💡 FPS kaybı yaşarsanız: ReShade menüsünden efektleri kapatabilirsiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

DİPNOT: @Promaker hocamızın uyarısını dikkate alalım.

Bu işlemi Raider'de test ettim, ancak oyuncularla paylaşmadan önce denediğimde, kale savaşları gibi yoğun alanlarda RTX 3090 kullanmama rağmen en fazla 2 dakika içinde clientless sorunu yaşadım. İstemciyi oldukça yoruyor ve ekstra pinge sebep oluyor.

Düşük sistemli arkadaşlarımız bu durumu göz önünde bulundurmalıdır. Ayrıca, değerli geri bildirimi için Tuna hocama teşekkür ederim.

Eyvallah

Hello, dear Vsro.org members.

Today I want to give you information about ReShade . As you know, Silkroad's graphics engine is based on DirectX 9, so the visual effects are old and limited . However, most of us use RTX level graphics cards today, so let's give the game its graphic quality.:)

The folder should contain the following files:
-reshade-shaders (Shader files)
-d3d9.dll (the file that enables ReShade to run)
-ReShade (Main configuration files)
-ReShadePreset.ini (Custom graphics settings)

Are these files safe?
✔ Yes, these are ReShade files that only contain graphic settings. It does not damage the game's files.

1739293059742.png
1739293130265.png

Start the Silkroad Client, ReShade will be activated automatically.
If the preset does not load, open the ReShade menu by pressing HOME (or SHIFT+F2) while in game and select your "ReShadePreset.ini" file.
💡 If you experience FPS loss : You can turn off the effects from the ReShade menu.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

FOOTNOTE: Let's take into consideration the warning of our teacher @Promaker.

I tested this process in Raider, but when I tried it before sharing it with players, I experienced clientless problem in intensive areas like fortress battles within 2 minutes at most, even though I used RTX 3090. It tires the client quite a bit and causes extra ping.

Our friends with low systems should take this into consideration. Also, I would like to thank Tuna for his valuable feedback.

thanks

Bugün sizlere ReShade hakkında bilgi vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi, Silkroad’ın grafik motoru DirectX 9 tabanlı olduğu için görsel efektler eski ve sınırlı kalıyor. Ancak günümüzde çoğumuz RTX seviyesinde ekran kartları kullanıyoruz, öyleyse oyunun grafik kalitesinin hakkını verelim :)

Bu dosyalar güvenli mi?
✔ Evet, sadece grafik ayarlarını içeren ReShade dosyalarıdır. Oyunun dosyalarına zarar vermez.

1739293059742.png
1739293130265.png

Eğer preset yüklenmezse, oyundayken HOME (veya SHIFT+F2) tuşuna basarak ReShade menüsünü açın ve "ReShadePreset.ini" dosyanızı seçin.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Bu işlemi Raider'de test ettim, ancak oyuncularla paylaşmadan önce denediğimde, kale savaşları gibi yoğun alanlarda RTX 3090 kullanmama rağmen en fazla 2 dakika içinde clientless sorunu yaşadım. İstemciyi oldukça yoruyor ve ekstra pinge sebep oluyor.

Düşük sistemli arkadaşlarımız bu durumu göz önünde bulundurmalıdır. Ayrıca, değerli geri bildirimi için Tuna hocama teşekkür ederim.

thanks bro

Bu dosyalar güvenli mi?

1739293059742.png
1739293130265.png

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Düşük sistemli arkadaşlarımız bu durumu göz önünde bulundurmalıdır. Ayrıca, değerli geri bildirimi için Tuna hocama teşekkür ederim

paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt