Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Silkroad Server Oyuna Giriş
- Konuyu Başlatan hanzey
- Başlangıç tarihi
Hamachi ile server kuracaksın.Aynı ağa bağlanacaksın .Arkadaşlar açtığım serveri başka bilgisayarda nasıl çalıştıracam ana makinedeki clienti değer pcme attım ama orda bi türlü clienti açamıyorum gelmiyor hiç bir şekilde
Oyla
0
aynı ağa bağlanacaksın ve ipsini ana bilgisayarda kurduğun ip yapıcaksın birde firewall engelliyor ya komple kapatacaksın yada firewallda izin vereceksin.
Oyla
0
Firewall hamachiyi engellemez.aynı ağa bağlanacaksın ve ipsini ana bilgisayarda kurduğun ip yapıcaksın birde firewall engelliyor ya komple kapatacaksın yada firewallda izin vereceksin.
Oyla
0
rica ederim kardom ne demek her zaman![]()
bana da yardım edebilir misiniz shardmanager kapanıyor hata alıyorum sürekli
benimki server üzerinden kurdum ordaki oyunu kopyalayıp aldım ama diğer pcde açılışını bir türlü yapamadımnormalde serverde yaptığım şekilde server açıyor ama diğer pcden oyunu hiç açamıyorum hiç gelmiyor ne kadar tıklarsam tıklayımFirewall hamachiyi engellemez.
Oyla
0
Sen sunucu üzerinde kurduysan portları açacaksın araştırırsan zaten bir çok konu var.Guard kullanıyorsan ona göre ayarlayacaksın .benimki server üzerinden kurdum ordaki oyunu kopyalayıp aldım ama diğer pcde açılışını bir türlü yapamadımnormalde serverde yaptığım şekilde server açıyor ama diğer pcden oyunu hiç açamıyorum hiç gelmiyor ne kadar tıklarsam tıklayım
Oyla
0
Yaptıktan sonra da bilen birine göster yoksa seni üzerler.benimki server üzerinden kurdum ordaki oyunu kopyalayıp aldım ama diğer pcde açılışını bir türlü yapamadımnormalde serverde yaptığım şekilde server açıyor ama diğer pcden oyunu hiç açamıyorum hiç gelmiyor ne kadar tıklarsam tıklayım
Oyla
0
Kardeşim kendim girsem diyorsun da yanlış portları açasan buradan biride ip adresini görürse artık ortaklaşa kullanırsınız.kendim girsem yeter şuanlık editlerim falan bitsin ondan sonra düşünürüm diğerlerini bana şuan girmek için yapmam gerekeni anlatacak gösterecek ne yapacağımı söyleyecek biri lazım
vSRO Paylaşım - Vsro Port Açma Güvenlik Duvarı Ayarları
Video izleyerek yapmadan önce videoyu sonuna kadar düzgünce izleyiniz Güvenlik duvarındaki seçeneğiniz böyle olacak sakın diğer seçenekleri seçmeyin Sakın unutmayın eğer güvenlik duvarınız aktifken bu silme işlemini yaparsanız sunucu bilişim sahibi düzeltmeden bir daha giriş yapamazsınız onun...
Oyla
0
Bak portları açık unutursan ne oluyor
www.vsro.org
Paylaşım - Keon Online | Cap 100 | CH Only | Play2Win | Decent System | Long Term
Database=rar Client=rar Race Chinese Only was always the best choice for the real warriors. Artlessly , Because they are playing fair and equitable without being supported by external buffs like EU always do. We Believe that Europe ruins the servers and it's impossible to...
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)