Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü SİLKROAD SERVERİM KURDUM ARKDAŞLAR PAYLAŞIMA AÇMA
- Konuyu Başlatan toprak5609
- Başlangıç tarihi
vSRO Paylaşım Konu içindeki mesaj 'Vsro modem arayüz'
Statik IP; internetini kullandığın operatör tarafından aylık/25TL gibi bir ücret karşılığı aldığın sabit IP.
Senin IP'n dinamik ise açtığın portlar görünmez çünkü o IP'yi senden başka kullananlarda vardır yani Statik IP'nin alt kümesi(havuz) ve her modemi resetlediğinde değişen IP'ye deniyor.
Tanım olarak herkes farklı şeyler söyleyebilir ancak olayın özeti bu.
Statik IP kullanıyorsan o konuda hem-fikirsek modem arayüzleri (TP-Link) birbirine yakındır şu şekilde anlatıyım,
Buraya girdiğin,
Servis Portu ile Dahili Port aynı olması gerekiyor.
Protokol olarak TCP or UDP seçmen gerekiyor.
IP...
Senin IP'n dinamik ise açtığın portlar görünmez çünkü o IP'yi senden başka kullananlarda vardır yani Statik IP'nin alt kümesi(havuz) ve her modemi resetlediğinde değişen IP'ye deniyor.
Statik IP kullanıyorsan o konuda hem-fikirsek modem arayüzleri (TP-Link) birbirine yakındır şu şekilde anlatıyım,
Buraya girdiğin,
IP...
gerekli portları siz de açarsanız ancak öyle bağlanabilir arkadaşlarınız.
Oyla
0
çok teşekkür ederim yarın incelemeye başlıcam gerkeni yapacam elinize kolunuza sağlıkkonuyu inceleyin yorumlarda modem arayüzünden port açmayı tarif ediyorvSRO Paylaşım Konu içindeki mesaj 'Vsro modem arayüz'
Statik IP; internetini kullandığın operatör tarafından aylık/25TL gibi bir ücret karşılığı aldığın sabit IP.
Buraya girdiğin,
IP...
gerekli portları siz de açarsanız ancak öyle bağlanabilir arkadaşlarınız.
Oyla
0
o nasıl oluyor hocam acaba bilgi verseniz sevinirim
Herkese merhaba arkadaşlar,
Bu video anlatımım da sizlere tüm detayları ile birlikte local bilgisayarınıza nasıl kurulum yapacağınızı anlattım.
Adımları benimle birlikte yapmanız halinde sorunsuz olarak kurulum yapabileceksiniz.
Video içerisinde kendime hazırladığım özel text içeriği:
Bu video anlatımım da sizlere tüm detayları ile birlikte local bilgisayarınıza nasıl kurulum yapacağınızı anlattım.
Adımları benimle birlikte yapmanız halinde sorunsuz olarak kurulum yapabileceksiniz.
Video içerisinde kendime hazırladığım özel text içeriği:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- Sieger
- sieger sieger tv silkroad server kurulum sql kurulum vsro detaylı server kurulum vsro kurulum vsro server kurulum
- Cevaplar: 290
- Forum: VSRO Eğitim Akademisi
Oyla
0
Rica ederim. Yapamazsanız konuya dönüş yaparsınızçok teşekkür ederim yarın incelemeye başlıcam gerkeni yapacam elinize kolunuza sağlık
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)