Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iSRO-R Paylaşım Silkroad-Setup-Source V.2
- Konuyu Başlatan Mico
- Başlangıç tarihi
dc adın varmıHayır 2 kere denedim Bir türlü setup haline getiremedim programı çalıştıramıyorum
Resources klasörünün içine Archiveydi sanırsam silkroad .zip isimli bi hata vardı orda dosya adı yazıyordu öyle bi klasör açıp içerisine silkroad.zip atıp derle olacakHayır 2 kere denedim Bir türlü setup haline getiremedim programı çalıştıramıyorum
Benim gibi yapamayanlar için yazıyorum. Konuda anlatılan tüm adımları yaptıktan sonra Visual studio kurarak Boobies_Installer.sln i çalıştırdıktan sonra sağdaki menüden derle diyoruz. Bu kadar basit bir şeymiş aslında ama 3 gün uğraştım bulmak içinEfsane konu tam da bana lazım olan şey sağolasın
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hocam bunu tam kurmanın bi videosu gelir mi acaba resimlerde anlatılanları yaptım sonrası nerede
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Mesela ben bunu ayarlayıp setup halini arkadaşıma gönderemiyor muyum onun serverimi kurması için?
ulan ya ne adamsınız derleme yapmadanmı kullanmaya çalışıyosunuz anlamıyom neden bu kadar basit birşeyi anlamıyosunuz program derlenmeden nasıl setup olcak aklınız alıyomuBenim gibi yapamayanlar için yazıyorum. Konuda anlatılan tüm adımları yaptıktan sonra Visual studio kurarak Boobies_Installer.sln i çalıştırdıktan sonra sağdaki menüden derle diyoruz. Bu kadar basit bir şeymiş aslında ama 3 gün uğraştım bulmak içinAyrıca visual studio ücretsiz bir program direk sitesinden indirebiliyorsunuz. İyi forumlar.
Basitlik kavramını şuanki bilgilerinle kıyaslayarak düşünüyorsun. Hiçbir bilgin yokken bir düşünsen o kadar basit olmadığını anlarsın. Şuan bana da tabi ki çok basit geliyor ama hiçbir şey bilmiyorken öyle olmuyor. Sondaki derleyin yazıyı okumuştum ama neyle nasıl derleyeceğimi bilmiyordum. Çok absürt cümleler kurmuşsun aklın almıyor mu vs? Tabi ki olmadığını anlıyorum o yüzden de uğraştım ve yaptım zaten. Yardımların ve paylaşımların için elbette şükranlarımı sunmakla birlikte üslubuna dikkat etmeni tavsiye ediyorum.ulan ya ne adamsınız derleme yapmadanmı kullanmaya çalışıyorsunuz anlamıyom neden bu kadar basit birşeyi anlamıyosunuz program derlenmeden nasıl setup olcak aklınız alıyomubunu sokakdan geçen adam sorsak yapar lo 3 gün ugrastım diyor
resmin sonunda derleyin yazısına hiç bakmadan iş yaparsabız bole 3-5 gun ugrasırsınız işte
gayet güzel bencevay efso
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)