Skill_ch_bow_chain_f2 f3 f4 f5 f6 f7 var mi ben de rigid isro 140 cap files kullaniyorum forumda paylasilan
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Warlock mastery de bir skill var 124 te acilan party uyelerinin zerkli vurusunu %30 artriran skill up 2 yapinca crash oluyor onu cozemedim diger skilleri kendime gore ayarladim ama o kaldi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iSRO-R Çözüldü Skill bug
- Konuyu Başlatan vasalopet
- Başlangıç tarihi
Tamam bende de f3 e kadar var diyorum ki f7 ye kadar olmasi lazim degil mi
Warlock skill sorununda burda
1-2 service 1 fakat
3-4-5 kapatılmış service
6-7-8-9-10 aktif service 1
yani aradaki 3-4-5 in service 1 yaparsan atma sorunun düzelecek 10 a kadar ekli databasede . kod aşağıda okut .
oksorun çözüldü sagolasın
Tam olarak neresi hatalı ? 120 skillerinin hepsini sorunsuz çalıştırdım.paylaştığın konun hatalı.
Nasıl çözüldü belirtmeniz gerekli.sorun çözüldü sagolasın
skill basic chain codelerini düzelttimNasıl çözüldü belirtmeniz gerekli.
Hocam merhaba benim skilllerle ilgili bir sorunum daha var işin içinden çıkamadım blade rogue warrıor da bulunan knockdown skillerini vurup mob yerdeyken normalde downattack skilleri kullanılır diğer skillerle atak yapılmaz ya benim sorunum mob yerdeyken herhangi bir skille vurabiliyorum skillerin param degerlerine baktım downattack girilmiş olabilir mi diye girilmemiş ısro media pk dan skilllerle karşılaştırdım skiller aynı ama bir yol bulamadım yardımcı olursan sevinirim
Tekrardan bir skill sorunu ile karsilastim arkadaslar bununla ilgili yeni bir konu actim knockdown downattack isimli o konuya girip bakmanizi rica ediyorum
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)