vSRO Çözüldü Skill kitabı kapatma hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clax3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clax3434

.
Aktiflik: 2%
Şovalye 100 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar refskill'de skill cap 100 olarak ayarlı ve 100 de tüm skiller maxlanıyor buraya kadar herhangi bir sorun yok.
Bu skilli refskill de service 0 yaptığımda burası kapanmıyor. Şuan refskillden komple sildim hala burada görünüyor nasıl kaldırabilirim bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_21.png
    Screenshot_21.png
    94.3 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
Db to Media yaptınmı ?
defalarca hemde
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaşlar refskill'de skill cap 100 olarak ayarlı ve 100 de tüm skiller maxlanıyor buraya kadar herhangi bir sorun yok.
Bu skilli refskill de service 0 yaptığımda burası kapanmıyor. Şuan refskillden komple sildim hala burada görünüyor nasıl kaldırabilirim bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
skilldata_35000.enc bakıyordum sadece meğer media içerisinde skilldata_40000.enc varmış encde aktif olduğu için oyundada kitap aktif gözüküyormuş sorun çözülmüştür.
Thread owner
Db to Media yaptınmı ?
defalarca hemde

skilldata_35000.enc bakıyordum sadece meğer media içerisinde skilldata_40000.enc varmış encde aktif olduğu için oyundada kitap aktif gözüküyormuş sorun çözülmüştür.

Oyla 0
Çözüm
defalarca hemde

O Slotu Kapatmak İstiyorsan skillgroup.txt ve skillmasterydata.txt bakarak kapatabilirsin

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar