vSRO Çözüldü SkyTemple Eklediğim Unique'ler Görünmüyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan resone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

resone

.
Aktiflik: 7%
Lord 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, SkyTemple'ın içine Unique eklemeye çalışıyorum. Unique çıkıyor, hiçbir problem yok.
Sky Temple'ın içine girip /addrallypoint ile koordinatlar belirleyip, reftactics, nest ve hive dosyalarını düzenledim. Unique'ler çıkıyorlar fakat,
yalnızca Warp ile temple'ın içine girdiğim zaman Unique'leri görebiliyorum. Eklediğim teleport ile ışınlanınca Unique'leri göremiyorum. movetonpc komutu ile Unique'lerin yanına Sky Temple'ın içine ışınlanıp yine görebiliyorum. Ama teleport olduğum zaman görünmüyor. Bu problemin sebebi ne olabilir?

Normal teleport olup, unique spawn ettiğim zaman her şey normal gözüküyor. Fakat, refnest, tactics ve hive tablolarında bir hata var anladığım kadarıyla. Çünkü aynı koordinatları bu tablolara işlediğimde yalnızca warp ile gidince unique'leri görebiliyorum. Eklediğim teleport üzerinden ışınlanınca göremiyorum.

Ice Temple World ID: 95

Ice Temple warp kodu: /warp 25567 1295 40 1282
RefTeleport xyz: 25567 1295 40 1282

warp ile ışınlanıp addrallypoint yaptığım zaman koordinatlar: 25567 1295 4 1282
teleport ile ışınlanıp addrallypoint yaptığım zaman koordinatlar: 25567 1285 4.2 1275.2

RefInstance_World_Start_Pos: 25567 1295 40 1282 0

ÇÖZÜM: RefHive tablosunda bir üstteki Unique'ten kopyala yapıştır yapıp WorldID'yi değiştirmemişim ve WorldID = 1 olarak kalmış. Normalde 95 olması gerekiyordu.

Çözüm
@resone
Kardeşim, eğer warp ile gidiyorsan muhtemelen unique’i World ID = 1 olarak atmıştır. Bunu Hive tablosundan kontrol etmen gerekiyor. World ID kısmına özellikle dikkat et, kontrollü ilerlemeni öneririm.
Ayrıca World Start Pos tarafında World ID = 95 görünüyor ama warp tarafı = 1 olabilir. Bildiğim kadarıyla bu durum benim de başıma gelmişti.
@resone
Kardeşim, eğer warp ile gidiyorsan muhtemelen unique’i World ID = 1 olarak atmıştır. Bunu Hive tablosundan kontrol etmen gerekiyor. World ID kısmına özellikle dikkat et, kontrollü ilerlemeni öneririm.
Ayrıca World Start Pos tarafında World ID = 95 görünüyor ama warp tarafı = 1 olabilir. Bildiğim kadarıyla bu durum benim de başıma gelmişti.

Oyla 1
Çözüm
Thread owner
RefInstance_World_Start_Pos: 25567 1295 40 1282 0

@resone
Ahahaha hocam gerçekten öyle olmuş. Şimdi kontrol ettim gerçekten worldid 1 olarak ayarlanmış. :D Dikkatsizliğime gelmiş. Çok teşekkür ederim

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar