vSRO Paylaşım SMC fix prosedürleri

Güzel paylaşım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Link kırık ama

Dün Smcden İtem Düzenlemek istediğimde hata vermişti bende boşver deyip kapatmıştım bugün ise bu konu karşıma çıktı. Teşekkürler <3

Trong một số cơ sở dữ liệu, các mục ký tự không thể chỉnh sửa được qua SMC hoặc một số menu không hoạt động trong SMC.
Ví dụ: xóa một mục, thêm một mục hoặc chỉnh sửa một mục hiện có.
Những điều này không phải trực tiếp do các exes gây ra mà là do sự thiếu sót trong quy trình SMC trong cơ sở dữ liệu của bạn.

Tôi đang chia sẻ các quy trình cần thiết để SMC của bạn hoạt động chính xác.

Bạn cần đọc nó bằng cách nói QUERY MỚI và khởi động lại tất cả các mô-đun.

*** Văn bản ẩn: không thể trích dẫn. ***

Kẻ giết rồng
HIHIHI

Bazı veritabanlarında SMC üzerinden karakterlere ait eşyalar düzenlenemiyor ya da SMC'de bazı menüler çalışmıyor.
Örneğin item silme, item ekleme yada var olan bir itemi düzenleme gibi..
Bunlar direkt exelerde değil, veritabanınızda smc'ye ait prosedürlerdeki eksiklerden kaynaklı.

SMC'nizin doğru çalışması için gerekli prosedürleri buyrun paylaşıyorum..

NEW QUERY diyerek okutmanız ve modüllerin tamamını yeniden başlatmanız gerekmekte.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

DragonSlayer
EYVALLAH

Bazı veritabanlarında SMC üzerinden karakterlere ait eşyalar düzenlenemiyor ya da SMC'de bazı menüler çalışmıyor.
Örneğin item silme, item ekleme yada var olan bir itemi düzenleme gibi..
Bunlar direkt exelerde değil, veritabanınızda smc'ye ait prosedürlerdeki eksiklerden kaynaklı.

SMC'nizin doğru çalışması için gerekli prosedürleri buyrun paylaşıyorum..

NEW QUERY diyerek okutmanız ve modüllerin tamamını yeniden başlatmanız gerekmekte.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

DragonSlayer
güzel konu teşekkürler (LINK KIRIK)

En algunas bases de datos, los elementos de caracteres no se pueden editar a través de SMC o algunos menús no funcionan en SMC.
Por ejemplo, eliminar un elemento, agregar un elemento o editar un elemento existente.
Estos no son causados directamente por los ex, sino por deficiencias en los procedimientos del SMC en su base de datos.

Te comparto los procedimientos necesarios para el correcto funcionamiento de tu SMC.

Debe leerlo diciendo NUEVA CONSULTA y reiniciar todos los módulos.
Goods proc master

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt