Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ecSRO Çözüldü SMC WARNING
- Konuyu Başlatan Roney69
- Başlangıç tarihi
Çözüm
filesin orjinal smcsiniSorunu çözmek için hangi Smc'yi kullandınız?
smc değiştirdim smc hatası düzeldi ama bu noticeyi kapatamadım her skill kullandıkdan sonra tekrar skill kullanabilirsiiz diyor gs değiştirdim sro client değiştirdim smc agent butun exeler noticeler kapanmadı bende bu işlerde yeniyim hobil olarak öyle takılıyorumGörmediğim bir hata ama filesi bir değiştir dene bakalım
Oyla
0
Yeni olarak ,hobi olarak Ecsro ile başladın yani Kaynak az vsro ile başlamalısınsmc değiştirdim smc hatası düzeldi ama bu noticeyi kapatamadım her skill kullandıkdan sonra tekrar skill kullanabilirsiiz diyor gs değiştirdim sro client değiştirdim smc agent butun exeler noticeler kapanmadı bende bu işlerde yeniyim hobil olarak öyle takılıyorum![]()
Oyla
0
eski yapı,arayüz filestaki ambiyans hosuma gidiyor hocamYeni olarak ,hobi olarak Ecsro ile başladın yani Kaynak az vsro ile başlamalısın![]()
Oyla
0
Hata aldığınız smc vsro filesinkiydi o halde?filesin orjinal smcsini
Bu arada o notice olayı bence clientten kaynaklı. Eğer herhangi bir sorun olmuyor ama sadece notice sizi rahatsız ediyorsa media dan kaldırın bence
Oyla
0
tamamdir tesekkurler hocamHata aldığınız smc vsro filesinkiydi o halde?
Bu arada o notice olayı bence clientten kaynaklı. Eğer herhangi bir sorun olmuyor ama sadece notice sizi rahatsız ediyorsa media dan kaldırın bence
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)