[Source] DB Bot 1.3a Source Code (MHTC/Zszc/Ecsro)

ecSRO Paylaşım [Source] DB Bot 1.3a Source Code (MHTC/Zszc/Ecsro)

Thread owner
Ne demek olduğunu da yazsan keşke hocam.
Eski bir bottu kanka. ECSRO files’ları için çıkmıştı. SBot ve mBot gibi düşünebilirsin ama bu onlardan daha eski. Kodları o kadar gelişmiş değil; çok da stabil çalışmıyor. Loader’ı yok, range ayarı ve script sistemi düzgün çalışmıyor. Sadece oto skill training sistemi temiz çalışıyor. Bu botları, C#’tan biraz anlayan biri rahatlıkla düzeltebilir.

Eski bir bottu kanka. ECSRO files’ları için çıkmıştı. SBot ve mBot gibi düşünebilirsin ama bu onlardan daha eski. Kodları o kadar gelişmiş değil; çok da stabil çalışmıyor. Loader’ı yok, range ayarı ve script sistemi düzgün çalışmıyor. Sadece oto skill training sistemi temiz çalışıyor. Bu botları, C#’tan biraz anlayan biri rahatlıkla düzeltebilir.
Sağ olasın

Ekran görüntüsü 2026-06-14 074434.png

üzerine biraz çalıştım kod yapısı çok eski modernize etmek gerek

DB Bot 1.3a Source Code​

Merhaba,
Elimde bulunan DB Bot 1.3a source code’u artık kullanmadığım için paylaşmak istedim. Bana bir arkadaşım vermişti, belki birilerinin işine yarar diye bırakıyorum.

Genel Bilgiler:
  • Büyük ihtimalle Visual Studio 2010 ile derleniyor.
  • Ben daha sonra VS 2022’ye güncellemeyi denedim fakat başarılı olamadım.
  • Bot, 127.0.0.1:9000 üzerinden proxy bağlantısıyla giriş bu yüzden srproxy kullanıyorlar.

Notlar:
  • Proxy sistemini kaldırmaya çalıştım ancak tam olarak çalıştırmayı başaramadım.
  • Kod üzerinde düzenleme / fix / modernizasyon gerekebilir.
  • Crack vb. işlemlerle ilgilenmedim, tamamen olduğu gibi paylaşıyorum.

Tamamen paylaşım amaçlıdır. Belki geliştirmek isteyen biri çıkar :)

2.pngAdsız.png

Link: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar