Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü speed scroll %'sini ve süresini ayarlama
- Konuyu Başlatan burakguneysu
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Arkadaşımız npcdeki speedin süresini ve hızını değiştirmek istedi. Değiştirmek istediği speedin adı : Drug of typoon
Drug of typoon iteminin kodunu bulmak için medianızdan çıkardığınız textdata_object.txt'sinde Drug of typoon adını arattığınızda size şu kodu verir : SN_ITEM_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11
İtemin Kodu : ITEM_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11
SN eklentisi itemin adını belirtmek için kullanılıyor. Veritabanınızda ObjCommon'da bulduğumuz itemin kodunu aratıyorsunuz : ITEM_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11
Arattığınızda ObjCommon itemin ID'sini size veriyor.
Biz bu itemin ReffSkill'de hangi skili kullanarak speed özelliğini verdiğini bulacağız. ObjCommon'da resimdeki kırmızı alan bu itemin ObjCommon ID'sidir. Bu satırın...
Drug of typoon iteminin kodunu bulmak için medianızdan çıkardığınız textdata_object.txt'sinde Drug of typoon adını arattığınızda size şu kodu verir : SN_ITEM_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11
İtemin Kodu : ITEM_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11
SN eklentisi itemin adını belirtmek için kullanılıyor. Veritabanınızda ObjCommon'da bulduğumuz itemin kodunu aratıyorsunuz : ITEM_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11
Arattığınızda ObjCommon itemin ID'sini size veriyor.
Biz bu itemin ReffSkill'de hangi skili kullanarak speed özelliğini verdiğini bulacağız. ObjCommon'da resimdeki kırmızı alan bu itemin ObjCommon ID'sidir. Bu satırın...
Hangi Speedin süresini ve hızını değiştirmek istiyorsun kodunu atar mısın sana yardımcı olayımarkadaşlar pek bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum çok değerli eğitmenlerim refskil'den desede istediğim sayfaya ulaşamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz ?
Oyla
0
ITEM_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11 bu bizim npcden aldığımızHangi Speedin süresini ve hızını değiştirmek istiyorsun kodunu atar mısın sana yardımcı olayım
Oyla
0
USE SRO_VT_SHARD
SELECT*FROM _RefSkill where Basic_Code like '%SPEED_11%'
Sorguda çıkan skill ID 'yi RefSkill tablosunda bulup, param degerlerinde bulunan 100 sayısını kaç yaparsanız koşu hızı o olur. Sonrasında tabi dbtomedia ile skilldataencleri çıkarıp patch ederseniz estetik olarak da doğru olan değer oyunda görünür.
Mobildeyim, diğer türlü daha detaylı anlatabilirdim.
SELECT*FROM _RefSkill where Basic_Code like '%SPEED_11%'
Sorguda çıkan skill ID 'yi RefSkill tablosunda bulup, param degerlerinde bulunan 100 sayısını kaç yaparsanız koşu hızı o olur. Sonrasında tabi dbtomedia ile skilldataencleri çıkarıp patch ederseniz estetik olarak da doğru olan değer oyunda görünür.
Mobildeyim, diğer türlü daha detaylı anlatabilirdim.
Oyla
0
Arkadaş anlatmış çözemediysen benim anlatmamda çözüm olmayacak şuanlık, oyüzden Anydesk verebilirsen bağlanıp yardımcı olabilirimITEM_ETC_ARCHEMY_POTION_SPEED_11 bu bizim npcden aldığımız
Oyla
0
1 554 629 505Arkadaş anlatmış çözemediysen benim anlatmamda çözüm olmayacak şuanlık, oyüzden Anydesk verebilirsen bağlanıp yardımcı olabilirim
Oyla
0
refskill tablosunda speedı bulup düzenleyebilirsin param uygulaması üzerinde param değerleri var ordan bakarak yapabilirsinarkadaşlar pek bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum çok değerli eğitmenlerim refskil'den desede istediğim sayfaya ulaşamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz ?
Oyla
0
nasıl çözüldüğüne dair bir açıklama yaparsanız bir sonra ki kişi içinde yardımcı olmuş olursunuz çözüldü olarak değiştiriyorumçözüldü.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)