Merhaba Sevgili vSRO.ORG Ailesi!
Bu rehberde, oyun içi premium hizmetlerin yönetimi, kullanıcıya premium ekleme ve premium servis süresinin nasıl güncelleneceği ile ilgili detaylı SQL komutlarını ve açıklamalarını bulacaksınız. Premium üyelik sisteminizi daha verimli hale getirmek ve oyuncularınıza daha iyi hizmet sunmak için adım adım uygulanabilir çözümler sunuyorum. Aşağıda premium tablonuzu nasıl oluşturacağınızı, premium ekleme ve güncelleme prosedürlerini nasıl çalıştıracağınızı açıklıyorum. Ek olarak, premium türleri ve oyunculara sunduğu avantajlar hakkında bilgilere de yer verdim.Hadi başlayalım;
1. Premium Servis Tablosunun Oluşturulması
Premium kullanıcıların bilgilerini tutacağımız veritabanı tablomuzu aşağıdaki SQL kodu ile hemen halledelim:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Bu tablo, her kullanıcının premium hizmet türü, kaç gün süreceği ve başlangıç tarihi gibi bilgilerini içerir.
2. Premium Ekleme Prosedürü
Yeni bir kullanıcıya premium üyelik eklemek için aşağıdaki prosedürü kullanabilirsiniz:
Bu prosedür, kullanıcıya yeni bir premium ekler veya mevcut premium süresini günceller.
3. Premium Yükleme Prosedürü
Premium servis bilgilerini yüklemek için aşağıdaki prosedürü kullanabilirsiniz:
Bu prosedür, kullanıcının premium hizmet süresini ve tipini hesaplar ve geçerli değilse siler.
4. Premium Güncelleme Prosedürü
Premium süresini güncellemek ya da sıfırlamak için bu prosedürü kullanabilirsiniz:
Bu prosedür, premium süresi 0 olduğunda premium kaydını siler.
Premium Türleri ve Özellikleri
Premium türlerine göre kullanıcılara sağlanan avantajlar:
Örnek Premium Ekleme;
Yukarıdaki komut, vSRO.ORG kullanıcısına 28 günlük Platinum premium ekler.
Umarım yararlı bir rehber olmuştur.Başka paylaşımlarda görüşmek dileğiyle...