Merhaba Sevgili vSRO.ORG Ailesi!
Bu paylaşımda Knight Online sunucunuzda premium sistemini geliştirmek ve oyunculara otomatik 3 gün premium verme işlemini nasıl gerçekleştirebileceğinizi anlatacağım. Bu sayede sunucunuza giriş yapan belirli sayıda oyuncuya premium üyelik tanımlayabilir ve premium süresi bitenleri tablodan otomatik olarak temizleyerek sisteminizi daha verimli hale getirebilirsiniz. Aşağıda gerekli SQL kodlarını ve adım adım yapmanız gereken işlemleri sizler için paylaştım..
Bu işlem, sunucunuzda 200'den fazla oyuncu giriş yaptığında premium üyelik olmayan oyunculara otomatik olarak 3 gün premium tanımlanmasını sağlar. İşlem için aşağıdaki kodları account_login prosedürüne eklemeniz gerekmektedir.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
+Bu kodu ACCOUNT_LOGIN prosedürünüzün hemen altına yapıştırın ve 200 olarak belirtilen oyuncu sayısını istediğiniz değere göre güncelleyebilirsiniz.
Otomatik 3 Gün Premium Eklenmesi
Öncelikle aşağıdaki tabloyu oluşturun:
Ardından, Account_Login prosedürünüze şu kodları ekleyin:
Bu kodları şu satırın hemen üzerine ekleyin:
Premium süresi bitenleri tablodan silmek
Premium süresi dolan oyuncuları sistemden otomatik olarak temizlemek, birçok hatayı önler. Aşağıdaki kodu account_login prosedürünüze ekleyin:
Bu kodu aşağıdaki satırın hemen altına yapıştırabilirsiniz:
Premium güncelleme prosedürü
Eğer sisteminizde premium süresini güncelleyen bir prosedür mevcut değilse, aşağıdaki prosedürü oluşturun. Mevcut ise, "ALTER" komutu ile düzenleyebilirsiniz:
Bu prosedür, premium süresi dolan oyuncuların premium üyeliklerini sıfırlayarak oyuncuların premium haklarını yönetir.
Umarım anlaşılır ve yararlı bir rehber olmuştur.