Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü SQL row hatası
- Konuyu Başlatan grbaweney
- Başlangıç tarihi
ayrıca bu sorun sanırım aynı item oldugunda verir dikkat etmelisin ? aynı itemden varmı yokmu diyeslq den tools a tıkla options ardından sql server object explorer bas yan tarafta value for edit rows command ı 999999 yap ok de
Oyla
0
aynı hatayı verdi ,aynı itemden evet var birden fazla çünkü gift boxta değersiz itemin daha fazla çıkması için ben de o çıkan itemleri kendime göre değiştirmek istediğimde bu hata ile karşılaştımslq den tools a tıkla options ardından sql server object explorer bas yan tarafta value for edit rows command ı 999999 yap ok de
Oyla
0
bu hatanın çözümü değil kestirip atmaktık
veerdigim prosedürde aynı itemi istedigin kadar ekleyebilirsin
TRUNCATE TABLE tablo_adi;
bu query ile hallettim ,tek tek istediklerimi silemedim ama tablonun içini komple silebildim ,bu hata ile karşılaşanlar bunu kullanabilir.
Oyla
0
Hatanın sebebi tabloya unique key atamış ve aynı değerden birden fazla girmiş olmanızdan kaynaklı arkadaşların dediği gibi truncate table ile içerisini boşaltıp daha sonra ekleyebilirsiniz. Truncate etmeden önce group by sorgusu ile her itemden 1 adet seçtirip kopyalarsınız, sonra tabloya onları işlersiniz sorun çözülmüş olur, veya unique key'i kaldırırsınız o şekilde de çözülür.
Oyla
0
çözüm budurHatanın sebebi tabloya unique key atamış ve aynı değerden birden fazla girmiş olmanızdan kaynaklı arkadaşların dediği gibi truncate table ile içerisini boşaltıp daha sonra ekleyebilirsiniz. Truncate etmeden önce group by sorgusu ile her itemden 1 adet seçtirip kopyalarsınız, sonra tabloya onları işlersiniz sorun çözülmüş olur, veya unique key'i kaldırırsınız o şekilde de çözülür.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)