Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüSQL SERVER 2014 BELİRTİLEN MODU BULUNAMADI HATASI
daha önce sql 2014 kuruluydu. silmiştim. şimdi terkar yüklemek istiyorum ama böyle hata veriyor,yüklense de masaüstün sql gelmiyor bulsamda açılmıyor. kaç kere indirdim sildim neler yaptım düzeltemedim
Microsoft SQL Server'ın temiz bir şekilde kaldırılması nasıl gerçekleştirilir
Önemli: Kayıt defterini değiştirmek Windows işletim sisteminizde geri döndürülemez hasara yol açabilir
; herhangi bir değişiklik yapmadan önce kayıt defterini yedeklediğinizden emin olun. Şu adreste bulunan talimatları izleyin: How to back up and restore the registry in Windows - Microsoft Support .
1) Microsoft SQL Server kullanan tüm veritabanlarının güvenli bir konuma yedeklendiğinden emin olun.
2) Başlat düğmesine tıklayın, ardından Denetim Masası'nı seçin. Program Ekle veya Kaldır'a çift tıklayın.
3) Program Ekle veya Kaldır penceresinde, program adında "Microsoft SQL Server" içeren tüm girdileri seçin, ardından [Kaldır]'a...
Microsoft SQL Server'ın temiz bir şekilde kaldırılması nasıl gerçekleştirilir
Önemli: Kayıt defterini değiştirmek Windows işletim sisteminizde geri döndürülemez hasara yol açabilir
; herhangi bir değişiklik yapmadan önce kayıt defterini yedeklediğinizden emin olun. Şu adreste bulunan talimatları izleyin: How to back up and restore the registry in Windows - Microsoft Support .
1) Microsoft SQL Server kullanan tüm veritabanlarının güvenli bir konuma yedeklendiğinden emin olun.
2) Başlat düğmesine tıklayın, ardından Denetim Masası'nı seçin. Program Ekle veya Kaldır'a çift tıklayın.
3) Program Ekle veya Kaldır penceresinde, program adında "Microsoft SQL Server" içeren tüm girdileri seçin, ardından [Kaldır]'a tıklayın.
4) Microsoft SQL Server ile ilgili tüm girdiler kaldırıldıktan sonra, aşağıdaki klasörü silin: C:\Program Files\Microsoft SQL Server
5) Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni başlatın. Bunu yapmak için Başlat düğmesine tıklayın, ardından Çalıştır'ı seçin. Aç alanınaregedit yazın, ardından [Tamam]'a tıklayın.
6) Aşağıdaki Kayıt Defteri anahtarlarını silin. Bu anahtarların hepsinin sistemde bulunmayabileceğini unutmayın. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Microsoft SQL Server
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\MSSQLServer
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\MSSQLServer
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Microsoft SQL Server
7) Bilgisayarı yeniden başlatın.
Artık Microsoft SQL Server'ı yeniden yükleyebilirsiniz.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Tamamen kaldırıp yeniden yüklemenizi öneririm hatta format atsanız daha da iyi olur.
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.