vSRO Çözüldü SQL'de Itemlerin CodeName'ini Toplu Şekilde Nasıl Değiştirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hades
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hades

.
Aktiflik: 35%
500 mesaj
Thread owner
Sql'de query ile RefObjCommon'daki belirli itemleri CodeName kısmını düzenlemek istiyorum ama item çok fazla olduğu için query'e ihtiyacım var mesela;

Eski item kod ; ITEM_CH_SWORD_11_A_RARE_GLOW_MAVI_01
Yeni item kod; ITEM_CH_SWORD_11_A_RARE_GLOW_MAVI_01_MODEL

Yani CodeName'si ITEM_%_%_11_A_RARE_GLOW_%_% olan tüm itemlerin sonuna _MODEL ekletme şansımız var mı? SQL'de böyle birşey mümkün mü?

Sql'de query ile RefObjCommon'daki belirli itemleri CodeName kısmını düzenlemek istiyorum ama item çok fazla olduğu için query'e ihtiyacım var mesela;

Yani CodeName'si ITEM_%_%_11_A_RARE_GLOW_%_% olan tüm itemlerin sonuna _MODEL ekletme şansımız var mı? SQL'de böyle birşey mümkün mü?
Merhaba,

İsteğine göre bir query yazdım ama kullanırken dikkat etmelisin işlem yapacağın CodeName'leri düzgün seçmelisin aksi halde crash alabilirsin!

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Keyifli Çalışmalar...

Thread owner
Merhaba,

İsteğine göre bir query yazdım ama kullanırken dikkat etmelisin işlem yapacağın CodeName'leri düzgün seçmelisin aksi halde crash alabilirsin!

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Keyifli Çalışmalar...
Deniyorum hocam çok sağolun teşekkür ederim <3

tüm veritabanı istediğin şekilde değişebilirsin media kadar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt