vSRO Çözüldü SSD şişmesi var ne yapmam gerek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan InFlames
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

InFlames

.
.
Aktiflik: 17%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
SSD - C diskim dolu gösteriyor şişme var ne yapmam gerekli bir yol öneriniz varmıdır.

yani aslında neyin şişirdiğini sen bilmen gerekiyor senin bilgisayarında tam olarak ne var bilemiyoruz :D O skill daha açılmadı :D

Oyla 0
SSD - C diskim dolu gösteriyor şişme var ne yapmam gerekli bir yol öneriniz varmıdır.
FolderSizes 9 Now Available kullanmaktayım rahatlıkla kullanabilirsiniz nerden şiştiğini veya hangi dosyanın şişirdiğini görebilirsiniz.

1735942812859.png

Oyla 0
Thread owner
yani aslında neyin şişirdiğini sen bilmen gerekiyor senin bilgisayarında tam olarak ne var bilemiyoruz :D O skill daha açılmadı :D
:D birşey görünmüyor aslında temiz ama virüsten kaynaklı şişme var sanırsam c diskini şişiriyor ramnitten kaynaklıda olabilir tarattım 2 tane çıktıdaha nicesi var bilmiyorum da
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bir ara bir tane dosya her gün 50 gb şişiriyordu onu bunla tespit etmiştim :D
kurdum hocam bakalım ney şişiriyormuş

Oyla 0
:D birşey görünmüyor aslında temiz ama virüsten kaynaklı şişme var sanırsam c diskini şişiriyor ramnitten kaynaklıda olabilir tarattım 2 tane çıktıdaha nicesi var bilmiyorum da

kurdum hocam bakalım ney şişiriyormuş
merak ettim ne şişiriyormuş :)

Oyla 0
CrystalDiskInfo dan SSD durumunu öğren iyi durumdami kötü durumdami oda şişme yapar

Oyla 0
Thread owner
1735945482842.png
bunlar görünüyor temizledim bağzılarında max 40gbye çıktı normalde 120-130 db civarı boşum mevcuttu

C içerisinde toplam bellek biriktiren sistem herşey dahil 82 gb ama harici nerede kesiyor bilemedim

Oyla 0
1735945482842.pngbunlar görünüyor temizledim bağzılarında max 40gbye çıktı normalde 120-130 db civarı boşum mevcuttu

C içerisinde toplam bellek biriktiren sistem herşey dahil 82 gb ama harici nerede kesiyor bilemedim
C diski dışında bütün her yere de bakabilirsiniz hocam tek tek içlerini inceleyip bakabilirsiniz :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt