vSRO Çözüldü Statik IP ile server açmak istiyorum ancak gateway açılmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ucer11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ucer11

.
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba internet sağlayıcımdan statik IP aldım ancak SQL- ini ve wwwroot dosyalarında bir problem olmamasına rağmen serveri online yapamıyorum getaway açılmıyor eğer müsait olan birirsi varsa anydesk ile yardımcı olabilir mi ? Modem üzerinden portlarını da açtım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Sabit ip adresini ipv4 de eklemen gerekiyor ama bildiğim kadarıyla farklı bir yolu vardı konusuda mevcut hatta

Oyla 0
1776954601866.png

Deneyin.

Oyla 0
Burada ki en önemli kısım internetten statik IP adresinizi öğrenip ağ paylaşım merkezinden aktif internetin ipv4 kısmını açıp DNS yazdığımız yerin altında gelişmiş diye bir seçenek var oraya statik IP adresinizi yazmanız gerekiyor SQLden portları aktif edip firewall ve modem arayüzünden portlara izin vermelisiniz.

Not: firewalldan guard ip adreslerini eklemeyi unutmayın

Oyla 0
Anlamadığım nokta hamachi ile çok basit şekilde kurmak varken niye bunca karmaşaya giriyorsunuz? Zaten alt yapınız yetmediği için gerçek bir sunucu olarak açamayacaksınız.

Oyla 0
Anlamadığım nokta hamachi ile çok basit şekilde kurmak varken niye bunca karmaşaya giriyorsunuz? Zaten alt yapınız yetmediği için gerçek bir sunucu olarak açamayacaksınız.
Merakımdan soruyorum Burak hocam hamachi de guard bağlanıyor mu hiç denemedim

Oyla 0
Merakımdan soruyorum Burak hocam hamachi de guard bağlanıyor mu hiç denemedim
Hayır, guard bağlayamazsınız. Localde geliştirmek için kullanabilirsiniz. Guard kullanılacaksa 1000₺ gibi bir rakama sunucu kiralanabilir en azından sistemime virüs bulaşır korkun olmaz sunucu da takılırsın rahat rahat.

Oyla 0
Hayır, guard bağlayamazsınız. Localde geliştirmek için kullanabilirsiniz. Guard kullanılacaksa 1000₺ gibi bir rakama sunucu kiralanabilir en azından sistemime virüs bulaşır korkun olmaz sunucu da takılırsın rahat rahat.
Ben de var sunucu da merak etmiştim sağolasın

Oyla 0
Thread owner
normalde benim internetim statik IP idi ve elimde boş bir ekstra DDR4 kasa mevcuttu bende bir çılgınlık yapayım 30-40 arkadaş takılırız maksadıyla kurmak istemiştim :) ancak başaramadık sieger abi :D

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
vsro
Geri
Üst Alt