vSRO Çözüldü STR INT Unique Süre Ayarları ve Basic Uniqueleri Kaldırma !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xaint

.
Aktiflik: 6%
Muhafız 100 mesaj
Web sitesi
www.twitch.tv
Thread owner
Merhaba beyler, öncelikle sorunsuz bi şekilde STR INT uniqueleri ekledim konsoldan cıkıyor damageleri ayarlı skilleri vs. problem yok , fakat ben normalde db de bulunan uniqueleri kaldırmak istiyorum ve bu STR INT uniquelere süre ayarlamak istiyorum nasıl yapabiliriz?

biliyorum sizin girdileri zaten çakışmaya sebep olmayacagı için değiştirmedim rakamların hepsi benden daha ilerde seyrettiği için
Tamam hocam da siz oraya kendi girdileriniz yazmanız lazım diğer türlü STR INT Uniqueleriniz spawnlanmaz ki belirtildiği gibi şöyle düşünün AleriyaSama adında bir unique var ID'si 60000 olsun eğer ki AleriyaSama Unique'i yerine 100000 ID bir şey koyarsak ne olur ekli değilse öyle bir şey nasıl bulacak hocam :D

Oyla 0
Thread owner
Tamam hocam da siz oraya kendi girdileriniz yazmanız lazım diğer türlü STR INT Uniqueleriniz spawnlanmaz ki belirtildiği gibi şöyle düşünün AleriyaSama adında bir unique var ID'si 60000 olsun eğer ki AleriyaSama Unique'i yerine 100000 ID bir şey koyarsak ne olur ekli değilse öyle bir şey nasıl bulacak hocam :D
Yok yanlış anlaşılma oldu :D tacticsten bahsediyorum sadece digerlerini düzenledim bi tek commoun o objıd mevzusunu bilemedim

Oyla 0
Thread owner
dwObjID kendi Uniquelerinizin ID'si olmak zorunda
Tamamdır düzeldi teşekkür ederim, her ne eklenti yapacak olursak commonla mutlaka ilişkisi var bunu biraz geç anladım :D yanlız bu şimdi normal uniqueler duruyor hala basicler bunların tactics tablosunu silmem yeterli oluyor mu spawn olmaması için?

Oyla 0
Tamamdır düzeldi teşekkür ederim, her ne eklenti yapacak olursak commonla mutlaka ilişkisi var bunu biraz geç anladım :D yanlız bu şimdi normal uniqueler duruyor hala basicler bunların tactics tablosunu silmem yeterli oluyor mu spawn olmaması için?
Normal Uniqueler için Nest tarafına müdahale etmeni lazım yani yine de Tactics kısmını bilmeniz lazım

Oyla 0
Thread owner
Normal Uniqueler için Nest tarafına müdahale etmeni lazım yani yine de Tactics kısmını bilmeniz lazım
yani tactics ve nest kısımlarını silmem yeterli sanırım commondan ıd çekersem çözülür diye düşündüm
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yani tactics ve nest kısımlarını silmem yeterli sanırım commondan ıd çekersem çözülür diye düşündüm
Çözüldü hallettim teşekkürler

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt