Merhaba beyler, öncelikle sorunsuz bi şekilde STR INT uniqueleri ekledim konsoldan cıkıyor damageleri ayarlı skilleri vs. problem yok , fakat ben normalde db de bulunan uniqueleri kaldırmak istiyorum ve bu STR INT uniquelere süre ayarlamak istiyorum nasıl yapabiliriz?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü STR INT Unique Süre Ayarları ve Basic Uniqueleri Kaldırma !
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
Bir bakayım beklerseniz ama rakamlarınız benimkiyle uyumlu ona dikkat ediniz.refnestin ( tacticsıd) kolununda common idlerimi olması lazım ? oraya reftactics ıdlerini yazmıyormuyuz
Oyla
0
Tactics içerisinde dwObjID dediği şey RefObjCommon'daki ID'si Nest içerisinde dwHiweID Hive kısmıyla alakalı dwTacticsID tactics kısmındaki numarası
Oyla
0
biliyorum sizin girdileri zaten çakışmaya sebep olmayacagı için değiştirmedim rakamların hepsi benden daha ilerde seyrettiği içinBir bakayım beklerseniz ama rakamlarınız benimkiyle uyumlu ona dikkat ediniz.
Oyla
0
Tamam hocam da siz oraya kendi girdileriniz yazmanız lazım diğer türlü STR INT Uniqueleriniz spawnlanmaz ki belirtildiği gibi şöyle düşünün AleriyaSama adında bir unique var ID'si 60000 olsun eğer ki AleriyaSama Unique'i yerine 100000 ID bir şey koyarsak ne olur ekli değilse öyle bir şey nasıl bulacak hocambiliyorum sizin girdileri zaten çakışmaya sebep olmayacagı için değiştirmedim rakamların hepsi benden daha ilerde seyrettiği için
Oyla
0
Yok yanlış anlaşılma olduTamam hocam da siz oraya kendi girdileriniz yazmanız lazım diğer türlü STR INT Uniqueleriniz spawnlanmaz ki belirtildiği gibi şöyle düşünün AleriyaSama adında bir unique var ID'si 60000 olsun eğer ki AleriyaSama Unique'i yerine 100000 ID bir şey koyarsak ne olur ekli değilse öyle bir şey nasıl bulacak hocam![]()
Oyla
0
dwObjID kendi Uniquelerinizin ID'si olmak zorundaYok yanlış anlaşılma oldutacticsten bahsediyorum sadece digerlerini düzenledim bi tek commoun o objıd mevzusunu bilemedim
Oyla
0
Tamamdır düzeldi teşekkür ederim, her ne eklenti yapacak olursak commonla mutlaka ilişkisi var bunu biraz geç anladımdwObjID kendi Uniquelerinizin ID'si olmak zorunda
Oyla
0
Normal Uniqueler için Nest tarafına müdahale etmeni lazım yani yine de Tactics kısmını bilmeniz lazımTamamdır düzeldi teşekkür ederim, her ne eklenti yapacak olursak commonla mutlaka ilişkisi var bunu biraz geç anladımyanlız bu şimdi normal uniqueler duruyor hala basicler bunların tactics tablosunu silmem yeterli oluyor mu spawn olmaması için?
Oyla
0
yani tactics ve nest kısımlarını silmem yeterli sanırım commondan ıd çekersem çözülür diye düşündümNormal Uniqueler için Nest tarafına müdahale etmeni lazım yani yine de Tactics kısmını bilmeniz lazım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Çözüldü hallettim teşekkürleryani tactics ve nest kısımlarını silmem yeterli sanırım commondan ıd çekersem çözülür diye düşündüm
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)