Merhaba beyler, öncelikle sorunsuz bi şekilde STR INT uniqueleri ekledim konsoldan cıkıyor damageleri ayarlı skilleri vs. problem yok , fakat ben normalde db de bulunan uniqueleri kaldırmak istiyorum ve bu STR INT uniquelere süre ayarlamak istiyorum nasıl yapabiliriz?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü STR INT Unique Süre Ayarları ve Basic Uniqueleri Kaldırma !
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
Demek istediğim bu degil aslında , ben dblerde zaten hali hazırda mevcut olan tg,cerb,ivy vs kaldırmak istiyorum yerlerine kendi yaptıgım uniqlerini ayarlamak istiyorum ama hive nest tactic tablosuna eklememe ragmen onlarıda atmadı sorun bu aslındaMerhaba bu konudan yola çıkarak yapabilirsiniz
Oyla
0
Dün attığım Tactics , Hive ve Nest kısımlarını ekledikten sonra Nest içerisinde süresini ayarlayabilirsiniz ayrıca eğer ki normal uniqueleri devre dışı bırakmak istiyorsanız Nest kısımlarını kaldırabilirsiniz ama yedek almayı unutmayınMerhaba beyler, öncelikle sorunsuz bi şekilde STR INT uniqueleri ekledim konsoldan cıkıyor damageleri ayarlı skilleri vs. problem yok , fakat ben normalde db de bulunan uniqueleri kaldırmak istiyorum ve bu STR INT uniquelere süre ayarlamak istiyorum nasıl yapabiliriz?
Oyla
0
Forumda unique kaldırma konusu var aratırsan bulabilirsinDemek istediğim bu degil aslında , ben dblerde zaten hali hazırda mevcut olan tg,cerb,ivy vs kaldırmak istiyorum yerlerine kendi yaptıgım uniqlerini ayarlamak istiyorum ama hive nest tactic tablosuna eklememe ragmen onlarıda atmadı sorun bu aslında
Ekmeler sonucu spawn olmadıysa yanlış bir işlem vardır
Oyla
0
evet dün yaptım bunu , sürelerinide ayarladım sorun yok 30 dk olarak ama swyi açıkta bıraktım 2 saat oldu yine yok tablolarda hata görünmüyor herhangi bi gs olsun bi yerde hata da almıyorum anlayamadım /movetonpc ile de baktım yokDün attığım Tactics , Hive ve Nest kısımlarını ekledikten sonra Nest içerisinde süresini ayarlayabilirsiniz ayrıca eğer ki normal uniqueleri devre dışı bırakmak istiyorsanız Nest kısımlarını kaldırabilirsiniz ama yedek almayı unutmayın![]()
Oyla
0
/worldstatus yapar mısınız gm consoledan kaç mob var oyunda bir kontrol eder misiniz?evet dün yaptım bunu , sürelerinide ayarladım sorun yok 30 dk olarak ama swyi açıkta bıraktım 2 saat oldu yine yok tablolarda hata görünmüyor herhangi bi gs olsun bi yerde hata da almıyorum anlayamadım /movetonpc ile de baktım yok
Oyla
0
Örnek vermek gerekirse MOB_CH_TIGERWOMAN_STR yaptınız ID'si 50000 diyelim ona göre düzenlemeleri yaptınız mı? Tactics kısmında
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)