Merhaba beyler, öncelikle sorunsuz bi şekilde STR INT uniqueleri ekledim konsoldan cıkıyor damageleri ayarlı skilleri vs. problem yok , fakat ben normalde db de bulunan uniqueleri kaldırmak istiyorum ve bu STR INT uniquelere süre ayarlamak istiyorum nasıl yapabiliriz?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü STR INT Unique Süre Ayarları ve Basic Uniqueleri Kaldırma !
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
yaptım ama gözden kaçan bir yer mi var acaba atayımmı üç tabloyuda ?Örnek vermek gerekirse MOB_CH_TIGERWOMAN_STR yaptınız ID'si 50000 diyelim ona göre düzenlemeleri yaptınız mı? Tactics kısmında
Oyla
0
Bana atsanız bile ben RefObjCommon tarafındaki ID'leri görmeden kesin emin olamamyaptım ama gözden kaçan bir yer mi var acaba atayımmı üç tabloyuda ?
Oyla
0
Bana eklediğiniz INT STR Uniquelerin RefObjCommon görüntülerini aynı şekilde Hive Tactics tarafını atar mısınız?
Oyla
0
yeterince anlaşılabilirdir umarım.Bana eklediğiniz INT STR Uniquelerin RefObjCommon görüntülerini aynı şekilde Hive Tactics tarafını atar mısınız?
Ekli dosyalar
Oyla
0
Oyla
0
refnestin ( tacticsıd) kolununda common idlerimi olması lazım ? oraya reftactics ıdlerini yazmıyormuyuzSizin tablo da bu numaralar var büyük ihtimalle rakamlar uyuşmuyor
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)