vSRO Paylaşım Sun Moon ve Sos dropları notice geçmek.

Bro ellerine sağlıkta ben bu Sarı Kırmızı ve Yeşil yazılarda neresi değişeceğini anlamadım ama kod da sun drop olduğunda notice geçecek diyor mobdan düşmesi mecbur mu yoksa konsoldan indirirsem de geçiyor mu? Ben konsoldan indirdim ama geçmedi yanlış mı yaptım yoksa sadece moblarda mı geçerli?
Konsol'dan ya da mob'dan fark etmiyor.
İtem nerden düşerse düşsün, belirttiğin RARE kısmında mevcutsa noticeyi atar.
Notice'yi atmıyorsa tablolarında sorun vardır.

Ben bunu olduğu gibi denedim, çalışmadı. (declare @itemname kısmında sorun var.)
Farklı şekilde kendime göre düzenledim, çalıştırdım.

Ek olarak, konuda bulunan SARI, KIRMIZI ve YEŞİL yazıların ne anlama geldiğini düzenledim.

Öncellikle selam aleyküm,

Bir kaç serverde bu sisteme rastladım ve biraz üzerinde calıştım ve kendime uyarladım
ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Tek bi kere notice atması icin tablo :

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

AddLogItem prosedürü :

SQL:

insert into MaxiGuard_User.dbo._BridgeCommands (CommandID,Executor,Data1 , Data2, Date) VALUES (500, 'test' ,'7','['+@charname+'] karakteri ['+@itemname+'(Sun)] itemini elde etmiştir.', GETDATE())

declare @itemname varchar(128)=(select EndTextString from Panel.._EquipName a inner join SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon b on

CodeName128 like '% C_RARE%

The area that I indicated in red color should make it as sauce, moon, sun,% A_RARE%, moon% B_RARE%, Sun% C_RARE%.

The field that I specify in yellow is the query that will pass the notary public. You arrange it according to your own bot.

The field that I have indicated in green color is where my item will get its name.

3896

#NOTE: When the karaterin takes the item and gets it again, the notice passing event has been fixed.

[/ QUOTE]
tx

bunun + basma doku varmı + basınca notice gecsin sos düşünce deilde varsa paylaşırmısın o o kodu.

kac degre oldugu farkediyormu bu prosedurde
Farketmiyor ama istersen prosedürü düzenleyip, o itemleri ya da DG'leri notice attırabilirsin.

Kod:

Bu kısımda yazan C_RARE'yi 09_C_RARE yaparsan sadece 9D Sun item droplanınca notice atar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt