vSRO Çözüldü Sunucumda kurdum lakin C8 Hatası veriyor | HELP ♥

tugayozayasan

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Merhabalar,

Bir server kurdum c8 hatası alıyorum. IPinput yaptım, edxLoader ile denedim. Başka denemem gereken ne var? Yardımcı olabilir misiniz?

1737733883870.png

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Portta bir problemim olabilir belki, port için bir kılavuz link verebilir misiniz? Onu da denemek istiyorum :(

Çözüm
Öncelikle C8 sorununun nasil çözüldüğünü detaylı şekilde yazıp konuyu çözüldü olarak güncelleyelim, ardından yeni bir konu açarak
Güncel sorunun hakkında çözüm arayalim böylelikle aynı sorunu gelecekte yaşayacak olan arkadaşlarımız faydalanabilir ve konu içerisinde konu açmamış oluruz Teşekkürler.
C8 Sorununun çözümünü bulamadım. Direkt baştan kurduk. Çözümü yok yazılanlar da bende olmadı :)
smcden start verdiğine eminmisin svye ?
portlar inide tamam güvenlik duvarından da açtım diyorsun ?

Oyla 0
Thread owner
smcden start verdiğine eminmisin svye ?
portlar inide tamam güvenlik duvarından da açtım diyorsun ?
Buyrun hocam, aktif şuan
1737742337668.png

IPinput'ta yazılması gereken port 15779 değil mi? IPinput ayarlarken onu da öyle yaptım? Oyuna giriyorum login olurken C8 atıyor halen :(

Oyla 0
Thread owner
oha epey ziyaretçin varmış

1073807360

var sende birşeyler :D
İlk araklanan versiyon olduğu için orjinal sro dosyalarından dolayı 1milyar girişi görebiliyoruz :D 2008-2009 olması lazım Güzel bir proje var aklımda becerebilirsem yeni bir 2006 hissiyatı yaşatmak isterim herkese yıllar sürecek :)

özelden yazdım anydesk atın bakayım
Yazdım hocam :)

Oyla 0
İlk araklanan versiyon olduğu için orjinal sro dosyalarından dolayı 1milyar girişi görebiliyoruz :D 2008-2009 olması lazım Güzel bir proje var aklımda becerebilirsem yeni bir 2006 hissiyatı yaşatmak isterim herkese yıllar sürecek :)

Yazdım hocam :)
Merhabalar,sana bir arkadaş tavsiyesi vermek isterim tamamen old bir proje istiyorsan,öncelikle Oyun içi gui oldf10 old options gibi editler için sınırlı kaynak olduğunu bunlarin sadece filter sahipleri tarafindan satildiginu bilmeni isterim kolay gelsin umarim istedigin sonuca varirsin dostum hayirli geceler.

Oyla 0
Thread owner
Merhabalar,sana bir arkadaş tavsiyesi vermek isterim tamamen old bir proje istiyorsan,öncelikle Oyun içi gui oldf10 old options gibi editler için sınırlı kaynak olduğunu bunlarin sadece filter sahipleri tarafindan satildiginu bilmeni isterim kolay gelsin umarim istedigin sonuca varirsin dostum hayirli geceler.
Old projeye sahibim oldf10 gibi özellikler projemde mevcut. Otomatik HP/MP, Oyun içi bot, Event Box, NPC, Avatar, gibi özellikler eklemeyi düşünüyorum. 2002-2005 tarihlerini 2025'e uyarlamak istiyorum. :)

Bilgili birisine benziyorsunuz. Sizlere güzel bir soru sorabilir miyim :) Aktif olan veritabanı 70 CAP'e kadar daha sonrasında 80 CAP'e geçiş olduğu için veri tabanları ve dosyalar değişiyor orjinal dosyalarda. Normal ilerlediği gibi aynı şekilde ben de bir sunucu açabilir miyim? Tam olarak istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum? Kısaca Accountları taşısam diğer veri tabanına olur mu?

Oyla 0
Old projeye sahibim oldf10 gibi özellikler projemde mevcut. Otomatik HP/MP, Oyun içi bot, Event Box, NPC, Avatar, gibi özellikler eklemeyi düşünüyorum. 2002-2005 tarihlerini 2025'e uyarlamak istiyorum. :)

Bilgili birisine benziyorsunuz. Sizlere güzel bir soru sorabilir miyim :) Aktif olan veritabanı 70 CAP'e kadar daha sonrasında 80 CAP'e geçiş olduğu için veri tabanları ve dosyalar değişiyor orjinal dosyalarda. Normal ilerlediği gibi aynı şekilde ben de bir sunucu açabilir miyim? Tam olarak istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum? Kısaca Accountları taşısam diğer veri tabanına olur mu?
Rica ederim,öncelikle kullanacaginiz filteri ögrenebilirmiyim ? Bunu old guiler için soruyorum auto bot macro gibi özellikler ciddi edit gerektiren işler harici olarak cliente dll üzerinden enjekte ediliyor bilgine. Oyunu 70'ten başlatıp map dahil olmak üzere tüm editleri mevcut veri tabaniniz üzerinden ayarlayabilirsiniz Acc gibi veritabani degistirmenize gerek yoktur. Elinizdeki Veritabaninin sürümünü veya hangi Veritabani oldugunu soylerseniz size daha detayli yardimci olmaya calisirim. ayni zamanda profosyonel bir yardım düşünürseniz Silkroad camiasinin bir çok editini yapan @iMonarch hocamizida etiketliyeyim kendisine ulaşırsan A dan Z ye hayal ettiğin tüm sistemi profosyonelce yaratabilir.

Oyla 0
Thread owner
Biraz cahilim bu konuda aslında, çok bir bilgim yok. :D hem öğrenmek hem de gerçek old bir sunucu yapmak istiyorum.

Elimde ki veri tabanı 2006 Yılından Silkroad Online 80'cap ve EU eklemeden önce ki sistem. 70 Cap, Oldf10, oldoptions, Taklamakan kapalı, Cave yok, Only CHN Sistem. Version 1.01

Asıl amacım 2002-2005 arasını tekrar yaşatmak 30-40-50-60-70 cap olarak ilerleyip sonrasında 80 Cap ile birlikte tekrar EU, Cave gibi şeyler getirmek onun için de başka bir veritabanına geçmek gerek diye düşünüyorum. Çünkü bu veritabanında hiçbir eu şey yok :/ O konularda biraz korkuyorum olur mu diyerekten. Bir yandan öğrenciyim, böyle işler yaptıracaksam sunucu içerisinde kar payı olarak yaptırabilirim :) Ortalama 2 yıl devam edecek bir proje çünkü

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt