vSRO Çözüldü Sunucumda kurdum lakin C8 Hatası veriyor | HELP ♥

tugayozayasan

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Merhabalar,

Bir server kurdum c8 hatası alıyorum. IPinput yaptım, edxLoader ile denedim. Başka denemem gereken ne var? Yardımcı olabilir misiniz?

1737733883870.png

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Portta bir problemim olabilir belki, port için bir kılavuz link verebilir misiniz? Onu da denemek istiyorum :(

Çözüm
Öncelikle C8 sorununun nasil çözüldüğünü detaylı şekilde yazıp konuyu çözüldü olarak güncelleyelim, ardından yeni bir konu açarak
Güncel sorunun hakkında çözüm arayalim böylelikle aynı sorunu gelecekte yaşayacak olan arkadaşlarımız faydalanabilir ve konu içerisinde konu açmamış oluruz Teşekkürler.
C8 Sorununun çözümünü bulamadım. Direkt baştan kurduk. Çözümü yok yazılanlar da bende olmadı :)
Thread owner
@tugayozayasan bu aldığın hata çözüldümü bu hatayı localdemi alıyorsun öğrencisin sanırsam bizde bu işlere başlarken öğrenciydik bu yüzden ulaşırsan 1 aylık sunucu hediye edebilirim
Öncelikle ince düşünceniz için çok teşekkür ederim @OsBo :):love: Fransız bir VDS/VPS sunucum var oradan yapmaktayım. Sorunun çözümüne maalesef ulaşamadım :(

Oyla 0
Öncelikle ince düşünceniz için çok teşekkür ederim @OsBo :):love: Fransız bir VDS/VPS sunucum var oradan yapmaktayım. Sorunun çözümüne maalesef ulaşamadım :(
format atarmısın discord bekliyorum sonra bilgileri atarsan baştan sona bir kurulum yapayım diyorum istersen sil baştan
Windows server 2022/2025 kurarsan en az güzel olur :)

Oyla 0
Thread owner
format atarmısın discord bekliyorum sonra bilgileri atarsan baştan sona bir kurulum yapayım diyorum istersen sil baştan
Windows server 2022/2025 kurarsan en az güzel olur :)
Format atıp hemen yazıyorum :) DM atabilir misiniz işlemler bittiğinde oradan anydesk vereyim

Oyla 0
Merhabalar,

Bir server kurdum c8 hatası alıyorum. IPinput yaptım, edxLoader ile denedim. Başka denemem gereken ne var? Yardımcı olabilir misiniz?

1737733883870.png

Portta bir problemim olabilir belki, port için bir kılavuz link verebilir misiniz? Onu da denemek istiyorum
kguard kur

Oyla 0
Thread owner
@OsBo güncel dosyalar ile kurmaya çalıştı lakin sunucu güncel dosyalar ile açılmadı. Malum EU,Cave, Maps gibi çoğu şey gerçekten veri tabanında yok o yüzden bulamadı.

Ben DB'nin kendi files'i ile tekrar kurmayı denedim çünkü format atmıştık, bu sefer de sunucu aktif çalışıyor, lakin client'ten aktif değil uyarısı alıyorum. IPinput girildi.

İleri gitmek isterken geri geldik :) Yardımcı olabilecek birisi var mı? İşlem zor galiba çünkü real 2005 db,client,files bunlar :( (Daha önceden kurduğum şekilde yaptım lakin olmadı)

Desteklerin ve yardımın için teşekkürler @OsBo :)

Oyla 0
@tugayozayasan bu aldığın hata çözüldümü bu hatayı localdemi alıyorsun öğrencisin sanırsam bizde bu işlere başlarken öğrenciydik bu yüzden ulaşırsan 1 aylık sunucu hediye edebilirim
Bahsettigin clientin ıçerisi hatalarla dolu hepsini fixlemek mümkün mü bilgim yok daha önce orjinal olduğunu belirttiğin veritabani üzerinde hiç çalışmadim. Ayrica bu c8 hatasinin çözümü basit @OsBo halledecektir. Kolay gelsin.

Oyla 0
Thread owner
Bahsettigin clientin ıçerisi hatalarla dolu hepsini fixlemek mümkün mü bilgim yok daha önce orjinal olduğunu belirttiğin veritabani üzerinde hiç çalışmadim. Ayrica bu c8 hatasinin çözümü basit @OsBo halledecektir. Kolay gelsin.
@OsBo format atmamı istedi ve format atıldı. @OsBo tekrar kurulum yaptı, tekrardan teşekkürler. Tekrar C8 hatası almış olsam belki o konuda yardımcı olabilirdi şuan lakin artık aktif yaptığım servere giriş dahil yapamıyorum :)

@OsBo format atmamı istedi ve format atıldı. @OsBo tekrar kurulum yaptı, tekrardan teşekkürler. Tekrar C8 hatası almış olsam belki o konuda yardımcı olabilirdi şuan lakin artık aktif yaptığım servere giriş dahil yapamıyorum :)
Yapılan işlem doğrultusunda gelişme kaydedilmedi aksine gerileme oluştu. :)

Oyla 0

Yapılan işlem doğrultusunda gelişme kaydedilmedi aksine gerileme oluştu. :)
2 saat baştan sona tertemiz kurulum yaptım işim olduğu için çıkmak zorunda olduğumu söyledim dışarıdayım db eski files ile uyumsuz güncel sistem kullanmıyor olabilirsiniz ama files harici herşeyi sil baştan canlı olarak Windows lisansınıza kadar kurdum adım hıdır elimden gelen bıdır sunucunuz Fransa göre disk yavaşlık mevcuttu
Bir tek uyumlu gördüğünüz filesi kurup illa o db ise deneyebilirsiniz

Oyla 0
Thread owner
2 saat baştan sona tertemiz kurulum yaptım işim olduğu için çıkmak zorunda olduğumu söyledim dışarıdayım db eski files ile uyumsuz güncel sistem kullanmıyor olabilirsiniz ama files harici herşeyi sil baştan canlı olarak Windows lisansınıza kadar kurdum adım hıdır elimden gelen bıdır sunucunuz Fransa göre disk yavaşlık mevcuttu
Bir tek uyumlu gördüğünüz filesi kurup illa o db ise deneyebilirsiniz
Destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Şuan'da oyunu çalıştırmayı başardım, bu sefer de direkt bu ekranda duruyor? Bunun için bakmam gereken yer neresidir acaba Sn. @OsBo
1737810558061.png

Eski sistemde Cert mevzusunda DivisionManager olduğu için o konuda sıkıntı olduğunu düşünerekten sizlerin kurmuş olduğu Files dosyasında ki Cert ile çalıştırıp oyunu aktif hale getirdim. Girişte problem yaşamaktayım :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt