vSRO Çözüldü Sunucumda kurdum lakin C8 Hatası veriyor | HELP ♥

tugayozayasan

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Merhabalar,

Bir server kurdum c8 hatası alıyorum. IPinput yaptım, edxLoader ile denedim. Başka denemem gereken ne var? Yardımcı olabilir misiniz?

1737733883870.png

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Portta bir problemim olabilir belki, port için bir kılavuz link verebilir misiniz? Onu da denemek istiyorum :(

Çözüm
Öncelikle C8 sorununun nasil çözüldüğünü detaylı şekilde yazıp konuyu çözüldü olarak güncelleyelim, ardından yeni bir konu açarak
Güncel sorunun hakkında çözüm arayalim böylelikle aynı sorunu gelecekte yaşayacak olan arkadaşlarımız faydalanabilir ve konu içerisinde konu açmamış oluruz Teşekkürler.
C8 Sorununun çözümünü bulamadım. Direkt baştan kurduk. Çözümü yok yazılanlar da bende olmadı :)
Giriş yaptiğın cihazin ip adresini Account veritabanindan _PrivilegedIP tablosuna eklemen gerekiyor GM hesabi ile giris yapiyorsun.

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Şuan'da oyunu çalıştırmayı başardım, bu sefer de direkt bu ekranda duruyor? Bunun için bakmam gereken yer neresidir acaba Sn. @OsBo
1737810558061.png

Eski sistemde Cert mevzusunda DivisionManager olduğu için o konuda sıkıntı olduğunu düşünerekten sizlerin kurmuş olduğu Files dosyasında ki Cert ile çalıştırıp oyunu aktif hale getirdim. Girişte problem yaşamaktayım :)
Agent server içeri almıyor bu ekranda kalıyor ise filesi tekrar başlatıp agent kontrol edebilirsiniz

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Thread owner
Sen kendi giren charin ip gireceksin
178 ile başlayan sunucunun ip değil.
Dediğiniz gibi kendi pc ip adresimi yazdım halen aynı

1737811638058.png

NOT: GM olmayan hesap daha oluşturdum onda da aynı hatayı vermekte. Genel kontrol edeceğim şimdi

Certte bir sıkıntı oldu ama çözemiyorum Dsgn'nin Files'inde ki certte oyunu açabiliyorum en azından giriş yapmasamda. Orjinal Files'in içinde ki Cert ile server açılıyor ama client açılmıyor :/

Sadece C8 hatası alıyordum şimdi iyice saçmaladı :(

Oyla 0
Genel olarak tablolar eksik VT_LOG VT_SHARD VT_ACCOUNT DİYE yapmıştım bide bunla uğraşana kadar 120 capden 80 cape edit yapar keyfime bakardım :D

Oyla 0
Dediğiniz gibi kendi pc ip adresimi yazdım halen aynı

1737811638058.png

NOT: GM olmayan hesap daha oluşturdum onda da aynı hatayı vermekte. Genel kontrol edeceğim şimdi

Certte bir sıkıntı oldu ama çözemiyorum Dsgn'nin Files'inde ki certte oyunu açabiliyorum en azından giriş yapmasamda. Orjinal Files'in içinde ki Cert ile server açılıyor ama client açılmıyor :/

Sadece C8 hatası alıyordum şimdi iyice saçmaladı :(
GM hesabi ile degil normal bir hesap ile denermisin oyuna girdigini teyit edermisin girdiginde f10a basip ss atarmisin tesekkurler.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt