vSRO Çözüldü Sunucumda kurdum lakin C8 Hatası veriyor | HELP ♥

tugayozayasan

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Merhabalar,

Bir server kurdum c8 hatası alıyorum. IPinput yaptım, edxLoader ile denedim. Başka denemem gereken ne var? Yardımcı olabilir misiniz?

1737733883870.png

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Portta bir problemim olabilir belki, port için bir kılavuz link verebilir misiniz? Onu da denemek istiyorum :(

Çözüm
Öncelikle C8 sorununun nasil çözüldüğünü detaylı şekilde yazıp konuyu çözüldü olarak güncelleyelim, ardından yeni bir konu açarak
Güncel sorunun hakkında çözüm arayalim böylelikle aynı sorunu gelecekte yaşayacak olan arkadaşlarımız faydalanabilir ve konu içerisinde konu açmamış oluruz Teşekkürler.
C8 Sorununun çözümünü bulamadım. Direkt baştan kurduk. Çözümü yok yazılanlar da bende olmadı :)
Thread owner
Genel olarak tablolar eksik VT_LOG VT_SHARD VT_ACCOUNT DİYE yapmıştım bide bunla uğraşana kadar 120 capden 80 cape edit yapar keyfime bakardım :D
Problem 80Cap değil ki hocam onu anlatamıyorum. Oldf10, Oldoptions, Old Alchmeny, Hepsi Old yani. Taklamakan önünde kutular engeller var kendisinden kapalı mesela 120 cap db'yi 70 cap yapıp taklamakan kapalı harita, eski f10, eski alchmeny olarak verebilecek olan varsa hiç uğraşmayayım. Ne varsa cebimde vermeye de hazırım yani. Saygılar o7

Oyla 0
Problem 80Cap değil ki hocam onu anlatamıyorum. Oldf10, Oldoptions, Old Alchmeny, Hepsi Old yani. Taklamakan önünde kutular engeller var kendisinden kapalı mesela 120 cap db'yi 70 cap yapıp taklamakan kapalı harita, eski f10, eski alchmeny olarak verebilecek olan varsa hiç uğraşmayayım. Ne varsa cebimde vermeye de hazırım yani. Saygılar o7
oldf10 harici gerisi kolay diğeri guarda ve dll bağlı pek oldf10 var ise kurarsan görürüz aradığın diğer dosyalar forumda mevcut max 1 gün edite bakıyor en kötü

Oyla 0
Thread owner
GM hesabi ile degil normal bir hesap ile denermisin oyuna girdigini teyit edermisin girdiginde f10a basip ss atarmisin tesekkurler.
oldf10 harici gerisi kolay diğeri guarda ve dll bağlı pek oldf10 var ise kurarsan görürüz aradığın diğer dosyalar forumda mevcut max 1 gün edite bakıyor en kötü
Yemin etmeliyim galiba :D abilerim, hocalarım 3-4 ay önce ben bu dosyaları kendi bilgisayarımda kurdum ve gerçekten old sistem var üzerinde 2006 yılında oyun nasılsa gerçekten de birebir aynısı :D acı çekiyorum şuanda :D

Oyla 0
Yemin etmeliyim galiba :D abilerim, hocalarım 3-4 ay önce ben bu dosyaları kendi bilgisayarımda kurdum ve gerçekten old sistem var üzerinde 2006 yılında oyun nasılsa gerçekten de birebir aynısı :D acı çekiyorum şuanda :D
Oldguiler icin degil dostum old guilerin tamami mevcut zaten bizde farkli bir olay icin soyledim :D

Oyla 0
Thread owner
Oldguiler icin degil dostum old guilerin tamami mevcut zaten bizde farkli bir olay icin soyledim :D
User üzerinden bir kullanıcı oluşturuyorum lakin yine giriş yapmıyor gm rank 0 olarak duruyor

BAŞARDIM ^^ Ama girdiğim gibi Disconnect attı onun için yardımlar lazım ekran görüntülerini çektim :)

@PerseVerace.

Ekran görüntüsü 2025-01-25 170415.png
Ekran görüntüsü 2025-01-25 170436.png
Ekran görüntüsü 2025-01-25 170459.png

Hesaba girişi de sec_primary ve sec_content'i 3 değerlerini vererek sağladım. Yetkilendirilmiş yaparak giriş yaptım lakin normal olarak giriş yine yapılamıyor.

Şu şekilde ek görsel de koyabilirim;
1737814906175.png

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-01-25 170540.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-25 170540.png
    2 MB · Görüntüleme: 19
  • 1737814246671.png
    1737814246671.png
    1.6 KB · Görüntüleme: 22
Oyla 0
User üzerinden bir kullanıcı oluşturuyorum lakin yine giriş yapmıyor gm rank 0 olarak duruyor

BAŞARDIM ^^ Ama girdiğim gibi Disconnect attı onun için yardımlar lazım ekran görüntülerini çektim :)

@PerseVerace.

Ekran görüntüsü 2025-01-25 170415.pngEkran görüntüsü 2025-01-25 170436.pngEkran görüntüsü 2025-01-25 170459.png

Hesaba girişi de sec_primary ve sec_content'i 3 değerlerini vererek sağladım. Yetkilendirilmiş yaparak giriş yaptım lakin normal olarak giriş yine yapılamıyor.

Şu şekilde ek görsel de koyabilirim;
1737814906175.png
Öncelikle C8 sorununun nasil çözüldüğünü detaylı şekilde yazıp konuyu çözüldü olarak güncelleyelim, ardından yeni bir konu açarak
Güncel sorunun hakkında çözüm arayalim böylelikle aynı sorunu gelecekte yaşayacak olan arkadaşlarımız faydalanabilir ve konu içerisinde konu açmamış oluruz Teşekkürler.

Oyla 0
Thread owner
C8 Sorununun çözümünü bulamadım. Direkt baştan kurduk. Çözümü yok yazılanlar da bende olmadı :)

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
C8 hatası için @goosebumps arkadaşımız internet ayarlarımdan dolayı olduğunu söyledi ki doğru söyledi ve kendi bilgisayarından client ile sunucuya giriş yaptı lakin ben yine c8 hatası aldım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Şuan'da şunu farkettim eğer ki bilgisayarın ağ ayarları ile ilgili bir problem değil. Çünkü diğer masaüstü bilgisayırımı açıp oradan client ile giriş yapmayı denedim olmadı. belki client'te sıkıntı olabilir. @goosebumps 'tan denediği client'i talep etmekteyim. Discord üzerinden gönderebilirsen çok sevinirim :)

Formatlık bir durum söz konusu değil, denediğim bilgisayar yeni format atılmış bir bilgisayar. Uydunet kullanmaktayım ondan dolayı olma ihtimali yok diye düşünüyorum.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt