Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

swansoft sanal cnc öğrenme

Müco

.
Katılım
15 Tem 2019
Mesajlar
158
Alınan Beğeni
67
Ödül Puanları
28
Konum
ankara
Makine Teknolojisi alanında çalışan veya okulunda CNC tezgâhı olan, olmayan tüm öğretmenler ve öğrenciler için çok güzel bir cnc eğitimi simulasyon programı olan bu sistem içerisinde CNC Freze ve Torna tezgâhlarında kullanılan 65 farklı kontrol ünitesiyle 120 farklı operatör paneli ve üç boyutlu makina simulasyonu mevcuttur. program içerisinde CNC manuel programlama yapabilir, parça işleme simulasyonunu gerçek zamanlı izleyebilir ve üretilmiş olan parça üzerinde ölçme ve kontrol işlemleri yapabilirsiniz.

Bir kaç eğitim videosu

swansoft programı ücretlidir fakat cracklı halini internette bulunmakta.Yasalolmayabilirbu yüzden link paylaşmıyorum dileyen olursa özelden paylaşabilrim.
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.