vSRO Çözüldü Teleport Etmeyen Return Scroll Tabanlı Eşyalar

Tibor Skrionya

.
1 Mesaj
Thread owner
Hi friends, thank you for accepting.
I need some help: How can I disable the teleportation feature of Return Scroll-based items that have been given a special function with the AddLogItem procedure?
Actually, all other functions work properly and all codes work without any problems, but this teleportation thing is annoying, especially in items like Lucky Box .
My Turkish is not very good, but I hope my question is understood.

Çözüm
Gönderdiğin linkte bundan bahsedilmemiş.
O zaman doğru anlıyorsam, scroll’a yeni bir skill eklenmiş ama oyun bu skille ait efekti (yani görsel bir animasyon veya ışık efekti) eksik olduğu için hata mı veriyor?

Bir örnek veya link gösterebilir misin? Ya da doğru bir şekilde nasıl olması gerektiğini gösteren bir skilleffect.txt satırı gönderebilir misin?

skilleffect.txt
SKILL_WAIT_01 --> SKILL_MAXIGUARD_SCROLL
kendine göre düzenlemeyi unutma

skilleffect.txt içinde Event Item Effect arat ilk çıkanın altına kodu altına yapıştır
büyük ihtimalle hata düzelecektir

skilleffect.txt de kodu nereye yapıştırdığın önemlidir yoksa hata verir

Oyla 0
Thread owner
Ben v1 yaklaşımını kullandım: ObjCommon, ObjID, Procedure.

Doğru anladıysam, bir eşyada teleport özelliği yalnızca onu skill olarak uygularsak mı devre dışı bırakılabiliyor?

Oyla 0
Ben v1 yaklaşımını kullandım: ObjCommon, ObjID, Procedure.

Doğru anladıysam, bir eşyada teleport özelliği yalnızca onu skill olarak uygularsak mı devre dışı bırakılabiliyor?
evet, yeni eklemen gerek skill olarak uygulanan bir scroll olması lazım teleport atmaması için, skill'i de 1 saniye yapabilirsin
bu sayede scroll kullanıldığında teleport olmaz, addlogitemden özellik ekleyebilirsin

Oyla 0
Thread owner
evet, yeni eklemen gerek skill olarak uygulanan bir scroll olması lazım teleport atmaması için, skill'i de 1 saniye yapabilirsin
bu sayede scroll kullanıldığında teleport olmaz, addlogitemden özellik ekleyebilirsin
Ve o zaman prosedürdeki operation numarası 16 mı olacak?
Bir de bir sorum daha var: ObjCommon’daki TypeID 3’te “13” skill oluyor, peki TypeID4 nedir? Bu TypeID’lerle ilgili bilgin var mı?

Yardımın için çok teşekkür ederim. Kısa süre içinde deneyeceğim ve sonucu bildireceğim.

Oyla 0
Ve o zaman prosedürdeki operation numarası 16 mı olacak?
Bir de bir sorum daha var: ObjCommon’daki TypeID 3’te “13” skill oluyor, peki TypeID4 nedir? Bu TypeID’lerle ilgili bilgin var mı?

Yardımın için çok teşekkür ederim. Kısa süre içinde deneyeceğim ve sonucu bildireceğim.
@Operation = '41' olacak

TypeID hakkında bilgim yok

Oyla 0
_Refobjcommon tablosundaki tüm typelerin kendilerine göre özellikleri vardır , örneğin bahsettiğin 3 ,3,13,14 TYPE özelliği SkillID'lere tanımlı ItemID'lerdir.
Sen muhtemelen bir itemi teleport ettirmeden canlı sistem üzerinden işlemi gerçekleştirmek istiyorsun.
Hangi guardı kullanıyorsun bilmiyorum , guard hakkında bilgi verirsen örnek verebiliriz. Mesela @S3XPER arkadaşımız bir örnek vermiş.
@Furious bahsettiğin linkte bir guarda gömülü olarak çalışmıyorsa o eylemi gerçekleştiremezsin teleport olmak zorunda ilgili paket verisini client aracılığıyla günceller.

Oyla 0
Thread owner
_Refobjcommon tablosundaki tüm typelerin kendilerine göre özellikleri vardır , örneğin bahsettiğin 3 ,3,13,14 TYPE özelliği SkillID'lere tanımlı ItemID'lerdir.
Sen muhtemelen bir itemi teleport ettirmeden canlı sistem üzerinden işlemi gerçekleştirmek istiyorsun.
Hangi guardı kullanıyorsun bilmiyorum , guard hakkında bilgi verirsen örnek verebiliriz. Mesela @S3XPER arkadaşımız bir örnek vermiş.
@Furious bahsettiğin linkte bir guarda gömülü olarak çalışmıyorsa o eylemi gerçekleştiremezsin teleport olmak zorunda ilgili paket verisini client aracılığıyla günceller.
Eğer sorunun hangi filtreden bahsettiği buysa, ben vplus kullanıyorum.

Ama gördüğüm kadarıyla, kod teleporttan önce çalışıyor, en azından prosedür açısından öyle görünüyor.
Aslında teleportun pek bir anlamı yok bence, çünkü item envanterde değil, vplus chest içinde yer alıyor.

Oyla 0
Thread owner
O halde drekt chest
Aslında sorum şuna yönelikti: Bir skille bağlamadan, teleport olmamasını sağlamak mümkün mü?
Temel item, common ve procedure metodlarında neden teleport fonksiyonu çalışıyor, bunu anlamadım.

Skill ile yapılan çözümü henüz denemeye fırsatım olmadı ama eğer orada teleport işlemi gerçekleşmiyorsa, o zaman o benim için nihai çözüm olacak.
Sadece onunla biraz daha fazla uğraşmak gerekiyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar