vSRO Çözüldü Teleport taşı ekledim fakat ismi yazmıyor

SomeoneMete

.
.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Herkese merhaba,
Job unique map için ek olarak teleport taşı ekledim, bsr sini değiştirip npc görünümü verdim fakat textdata_object de sorun yapmadığım halde npc ismi gözükmüyor. Sanırım bunun farklı bir yolu var yardım edebilecek arkadaşlar yanıtlarsa ben dahil birçok kişinin işini görebilir​

Adsız.png

Herkese merhaba,
Job unique map için ek olarak teleport taşı ekledim, bsr sini değiştirip npc görünümü verdim fakat textdata_object de sorun yapmadığım halde npc ismi gözükmüyor. Sanırım bunun farklı bir yolu var yardım edebilecek arkadaşlar yanıtlarsa ben dahil birçok kişinin işini görebilir​

Adsız.png

Textdata_object içine bu şekilde bunu örnek alarak yaparmısın boşluklarına falan bakıp

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Thread owner
Textdata_object içine bu şekilde bunu örnek alarak yaparmısın boşluklarına falan bakıp

Kod:
textdata_object.txt girdisini verirsen bakalım
1 SN_ZONE_STRAWBERRY_1 차원의 균열 0 0 0 0 0 Job Unique 0 0 0 0 0 0 0
1 STORE_STRAWBERRY_GATE 차원의 균열 0 0 0 0 0 Job Unique 0 0 0 0 0 0 0
1 SN_NPC_CH_GATE61 차원의 균열 0 0 0 0 0 Job Unique 0 0 0 0 0 0 0

Npc, map ismi dress ismi vs hep bu şekilde yapıyorum sorunsuz oluyor, şuanda npc tıkladığımda pencerede düzgün gözüküyor fakat npc üstünde gözükmüyor

Oyla 0
Npc, map ismi dress ismi vs hep bu şekilde yapıyorum sorunsuz oluyor, şuanda npc tıkladığımda pencerede düzgün gözüküyor fakat npc üstünde gözükmüyor
Bunları textdata_object değil textuisystem yazman gerekiyor yanlışmı söylüyorum dosyalara şuanda bakamıyorum ama @EfsaneSro

Oyla 0
Thread owner
Bunları textdata_object değil textuisystem yazman gerekiyor yanlışmı söylüyorum dosyalara şuanda bakamıyorum ama @EfsaneSro
dress ismi vs textdata_object olduğunu biliyorum ama npc ismi nasıl textuisystem olabilir bi deneyelim hocam :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

textdata_object hocam

Oyla 0
dress ismi vs textdata_object olduğunu biliyorum ama npc ismi nasıl textuisystem olabilir bi deneyelim hocam :)

textdata_object hocam
Npc ismi değil tablarının isimlerini onlar tab isimleri değil mi değil ise zaten 0 olmaması lazım textdata_object 'de

Örnek olarak benim serverımda ki npc kodu textdata_object
Kod:

Oyla 0
Thread owner
Npc ismi değil tablarının isimlerini onlar tab isimleri değil mi değil ise zaten 0 olmaması lazım textdata_object 'de

Örnek olarak benim serverımda ki npc kodu textdata_object
Kod:
Refobjcommon
141850STORE_STRAWBERRY_GATE????xxxSN_NPC_CH_GATE61xxx

textdata_object
1 SN_ZONE_STRAWBERRY_1 차원의 균열 0 0 0 0 0 Job Unique 0 0 0 0 0 0 0
1 STORE_STRAWBERRY_GATE 차원의 균열 0 0 0 0 0 Job Unique 0 0 0 0 0 0 0
1 SN_NPC_CH_GATE61 차원의 균열 0 0 0 0 0 Job Unique 0 0 0 0 0 0 0

Sorun gözüküyormu hocam ? dosyalar böyle

Oyla 0
Thread owner
hocam maalesef aynı sorun devam etmekte teleport taşı olduğu içinmi ismi gözükmüyor anlam veremiyorum

Sorun tarafımca testler sonucu düzeldi. Normal NPC ekledim refteleporttan id leri ayarladım, npc nin tablarını kapattım istediğim oldu dileyeen olursa hem npc hem teleport yapabilir teşekkürler

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt