vSRO Çözüldü Teleporta Tıklayınca Oyundan Atma Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adm044
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adm044

.
Aktiflik: 1%
Muhafız 50 mesaj
Thread owner
Üstadlarım başlıktada belirttiğim gibi bir sorunum var
Survival Yuklemeye Çalıştım Daha Sonra Beceremedım Yedeklerımı Yukledım Bu Sorunu Acaba Hangi Tablolar Tetikler ve client data medai vs İle Bi İlgisi olabilir mi

UPDATE
ÖNCEDEN ZATEN YUKLU İMİŞ SURVIVAL ARENA ROOMS WARP KODLARI İLE CONSOLE danışınlandım room lara atıyor sorun yok
fakat region service 0 idi 1 yaptım ondan sonra warp oldum ayrıca service 0 iken shard açılmıyor du certlı kalıyordu
Acaba jangan teleport ta bu bölgelerin ışınlanma tablolarında mı bi sıkıntı var ?

Survival Yuklemeye Çalıştım Daha Sonra Beceremedım Yedeklerımı Yukledım Bu Sorunu Acaba Hangi Tablolar Tetikler ve client data medai vs İle Bi İlgisi olabilir mi
Sorun nerede biliyor musun teleport girdilerin db de var mediada yok veya tam tersi olabilir.

Oyla 0
Yedeklerimi yükledim demişsin o zaman eklediğin teleportları mediadan sil veya media için de yedeğe dön.

Oyla 0
Thread owner
Sorun Çözüldü @tylu üstadıma çok teşekkür ederim
Çözüm :clean client den teleportdata , teleportlink ve teleportbuıldıng textlerını upload ettim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt