Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü TG URİ İSU LORD uniqleri aktif etme
- Konuyu Başlatan atomik
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Bu gösterdiğim örnekten yürüyüp neyin eksik oldugunu veya olup olmadıgını kontrol edebililirsin.
Oyunda Uniqueler ekli mi ? normalde orjinalde eklidir ?
Veya Ekliyse hiç kesip denedinmi tekrar spawn olmasını ?
tam detay alabilirmiyim
tam detay alabilirmiyim
Oyla
0
Normalde oyunu acınca spawn olması lazım olmuyor

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Oyun acılımda spawn olmuyor büyük ihtimalle silinmiş ola bilir kulandım db temiz oldu için db atmak istemiyorumOyunda Uniqueler ekli mi ? normalde orjinalde eklidir ?
tam detay alabilirmiyim
Oyla
0
RefObjCommon dan kontrol ettin mi ekli mi Unique ler ? DB başka yerden mi aldın ? yani belki spawnlarını kaldırmış olabilirler diye soruyorum ?Normalde oyunu acınca spawn olması lazım olmuyor
Oyun acılımda spawn olmuyor büyük ihtimalle silinmiş ola bilir kulandım db temiz oldu için db atmak istemiyorum![]()
Oyla
0
Konsola /movetonpc MOB_KK_ISYUTARU_INT (INT STR Ekli degilse MOB_KK_ISYUTARU yaz ve dene bakalım
Oyla
0
EkliRefObjCommon dan kontrol ettin mi ekli mi Unique ler ? DB başka yerden mi aldın ? yani belki spawnlarını kaldırmış olabilirler diye soruyorum ?
EkliRefObjCommon dan kontrol ettin mi ekli mi Unique ler ? DB başka yerden mi aldın ? yani belki spawnlarını kaldırmış olabilirler diye soruyorum ?
Ustam 2 saat acık bıraktım sw yi yine yokOyun her açıldığında spawn olacak diye bir kaide yok. Bazen sonradan atabilir. Objcommandan yola çıkarak reftactics ve refnesti kontrol edin.
Oyla
0
Bu gösterdiğim örnekten yürüyüp neyin eksik oldugunu veya olup olmadıgını kontrol edebililirsin.
Oyla
0
Çözüm
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)