vSRO Çözüldü TG URİ İSU LORD uniqleri aktif etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atomik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çözüm
Adsız.jpg

Bu gösterdiğim örnekten yürüyüp neyin eksik oldugunu veya olup olmadıgını kontrol edebililirsin.
Oyunda Uniqueler ekli mi ? normalde orjinalde eklidir ?
Veya Ekliyse hiç kesip denedinmi tekrar spawn olmasını ?

tam detay alabilirmiyim

Oyla 0
Thread owner
Normalde oyunu acınca spawn olması lazım olmuyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Oyunda Uniqueler ekli mi ? normalde orjinalde eklidir ?
Veya Ekliyse hiç kesip denedinmi tekrar spawn olmasını ?

tam detay alabilirmiyim
Oyun acılımda spawn olmuyor büyük ihtimalle silinmiş ola bilir kulandım db temiz oldu için db atmak istemiyorum 😁

Oyla 0
Normalde oyunu acınca spawn olması lazım olmuyor

Oyun acılımda spawn olmuyor büyük ihtimalle silinmiş ola bilir kulandım db temiz oldu için db atmak istemiyorum 😁
RefObjCommon dan kontrol ettin mi ekli mi Unique ler ? DB başka yerden mi aldın ? yani belki spawnlarını kaldırmış olabilirler diye soruyorum ?

Oyla 0
Oyun her açıldığında spawn olacak diye bir kaide yok. Bazen sonradan atabilir. Objcommandan yola çıkarak reftactics ve refnesti kontrol edin.

Oyla 0
Thread owner
RefObjCommon dan kontrol ettin mi ekli mi Unique ler ? DB başka yerden mi aldın ? yani belki spawnlarını kaldırmış olabilirler diye soruyorum ?
Ekli
Ekli

Oyun her açıldığında spawn olacak diye bir kaide yok. Bazen sonradan atabilir. Objcommandan yola çıkarak reftactics ve refnesti kontrol edin.
Ustam 2 saat acık bıraktım sw yi yine yok

Oyla 0
nRegionid 0 yapıp spawn engellenebiliyor 0 değilse de süreleri kontrol edin belki daha fazladır :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt