Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü TL SCROLL
- Konuyu Başlatan aydogan52
- Başlangıç tarihi
sen dosyaları varmı diye sormuşun kod dememişinHocam Shard kodları lazım bana icon degil
Oyla
0
Cok Yakında Sorunsuz Survival Dosyalar
yazdığın mesajlara bakıyorum ve açtığın konulara her yere sıkmışsın, ama daha kıytırık tl kodunu eklemeyi bile bilmiyosun sen nasıl survıval,ve daha adını bile doğru bilmediğin blender ile iş yapacaksın çok merak ediyorum..
yazdığın mesajlara bakıyorum ve açtığın konulara her yere sıkmışsın, ama daha kıytırık tl kodunu eklemeyi bile bilmiyosun sen nasıl survıval,ve daha adını bile doğru bilmediğin blender ile iş yapacaksın çok merak ediyorum..
Oyla
0
güldürdün valla doğru yazmışınCok Yakında Sorunsuz Survival Dosyalar
Oyla
0
Hazır Kullanılmayan coin ikon ve ismini değiştirerek de olur diye düsünüyorum ?Coinleri örnek alarak yeni bir coin türü oluşturabilir TL ikonu verebilirsiniz.
Oyla
0
Evet öylede olur ama en saglıklısı yeni bir coinHazır Kullanılmayan coin ikon ve ismini değiştirerek de olur diye düsünüyorum ?![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)