Merhab arkadaşlar geçen bi sorunum vardı peti açınca açılıyor ve anında kayboluyor sonra dc veriyor bi arkadş söylediği şekilde yaptım düzeldi ama malesef tekrar aynı sorunu yaşıyorum ve bu sefer o dediği kısımda silincek bişi yok malesef nası lyapıcam
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Toplama Ve Atack Pet Dc
- Konuyu Başlatan baronett51
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- attack pet dc pet pet dc
Çözüm
Mob rate'den kaynaklı her türlü. Mob rate'yi azaltırsanız sorununuz çözülecektir.npc mob 49815 yazıyor
Konsol'a /worldstatus yaz ve sağ altta ki görseli buraya at.normal seviyede 8 rateyi yapmıştım
Oyun adı, ip vb. durumlar belli olmasın.
Oyla
0
npc mob 49815 yazıyorKonsol'a /worldstatus yaz ve sağ altta ki görseli buraya at.
Oyun adı, ip vb. durumlar belli olmasın.
Oyla
0
Mob rate'den kaynaklı her türlü. Mob rate'yi azaltırsanız sorununuz çözülecektir.npc mob 49815 yazıyor
Oyla
0
Çözüm
kaça düşürsem veya kaç yapsam Paylaşım - vSRO Mob Spawn Rate Ayarlamak! şunu kullandımMob rate'den kaynaklı her türlü. Mob rate'yi azaltırsanız sorununuz çözülecektir.
Oyla
0
Kaç cap bir serverınız var ?kaça düşürsem veya kaç yapsam Paylaşım - vSRO Mob Spawn Rate Ayarlamak! şunu kullandım
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)