Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Toplama Ve Atack Pet Dc

Türk Lirası
0.00₺
Merhab arkadaşlar geçen bi sorunum vardı peti açınca açılıyor ve anında kayboluyor sonra dc veriyor bi arkadş söylediği şekilde yaptım düzeldi ama malesef tekrar aynı sorunu yaşıyorum ve bu sefer o dediği kısımda silincek bişi yok malesef nası lyapıcam

/worldstatus Bunu konsola Yapıştır Ve 45.000 üzerindeyse Bu sorunu alırsın. DwMaxTotalCount Bu değeri Az ver DelayTimemin bunuda 1 ver .

Oyla 0
hiç kimsenin gitmediği alanları tespit edip slotları bulup o slotlardaki mob sayısını 1, spawn hızını 0 yapabilirsiniz. Buna bağlı olarak tercih edilen bir çok slotta fazladan mob dağıtabilirsiniz. Biraz meşakkatli bi iş olsa da ter temiz bi harita çıkıyor ortaya. Vsro Slot Editör isimli bi program var o işinizi görecektir.

Oyla 0
hiç kimsenin gitmediği alanları tespit edip slotları bulup o slotlardaki mob sayısını 1, spawn hızını 0 yapabilirsiniz. Buna bağlı olarak tercih edilen bir çok slotta fazladan mob dağıtabilirsiniz. Biraz meşakkatli bi iş olsa da ter temiz bi harita çıkıyor ortaya. Vsro Slot Editör isimli bi program var o işinizi görecektir.
evet mantıklı bi olay o denenir

Oyla 0
Respawn sürelerini min 0 max 1 yupın.
1-60 arasının count değerini 1
60-90 arası 3
90-110 arası 5 yeterlidir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt