vSRO Sorum Var Toplu dres değiştirme Media.PK2

silkroadhakkinda

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Selam arkadaşlar, Merak ettiğim bir konu vardı. Oyundaki tüm dressleri media.pk2 editleyerek aynı dress yapmayı düşünüyorum. Bu konuda sizce toplu ve hızlı hangisi olur ? Metin belgesinden teker teker .bsr uzantılarını değiştireyim dedim ama sonradan aklıma tek tek metin belgesi değiştireceğime dresslerin görsellerini yeni bsr dosyalarının içini değiştirmek geldi. Sizce hangisi mantıklı ve hızlı olur ?

Öncelikle sorununuzu tam anlayamadığımı, anladığım kadarıyla yorum yaptığımı söylemek istiyorum. Siz tüm dressleri 1 adet .bsr yapacaksanız o bsryi ekleyip text bazda değiştirmek tabi ki de daha mümkün.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Öncelikle sorununuzu tam anlayamadığımı, anladığım kadarıyla yorum yaptığımı söylemek istiyorum. Siz tüm dressleri 1 adet .bsr yapacaksanız o bsryi ekleyip text bazda değiştirmek tabi ki de daha mümkün.
Bir dipnot daha ekleyeyim bu konuda sql üzerinden query ile değiştirip dbtomedia en hızlı yol anladığım gibiyse eğer.

Oyla 0
Thread owner
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bir dipnot daha ekleyeyim bu konuda sql üzerinden query ile değiştirip dbtomedia en hızlı yol anladığım gibiyse eğer.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Yayınlarınızı sürekli takip ediyordum sadece son 1,2 gündür göremedim. Konuma gelecek olursak yönetici değilim oyuncuyum oyun içerisinden media editleyerek yapacağım. SQL falan yok yani :) Dediğin gibi tüm dresleri 1 adet dress yapmak istiyorum. Bsr'nin içinden değiştireyim en iyisi <3

Oyla 0
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Yayınlarınızı sürekli takip ediyordum sadece son 1,2 gündür göremedim. Konuma gelecek olursak yönetici değilim oyuncuyum oyun içerisinden media editleyerek yapacağım. SQL falan yok yani :) Dediğin gibi tüm dresleri 1 adet dress yapmak istiyorum. Bsr'nin içinden değiştireyim en iyisi <3
Anladım,
bsr editlemen en mantıklısı olası bir itemdata patch atıldığında oyunda senin tüm hazırladığın itemdata bozulur. Bu da çok fazla zaman alacaktır ama en iyisi o şekilde sanırım Kolay gelsin zor süreç :)
Yayınlara devam etmeye çalışacağız bir süreçteyim bir ortam değişikliği yaptım.

Oyla 0
Thread owner
Anladım,
bsr editlemen en mantıklısı olası bir itemdata patch atıldığında oyunda senin tüm hazırladığın itemdata bozulur. Bu da çok fazla zaman alacaktır ama en iyisi o şekilde sanırım Kolay gelsin zor süreç :)
Yayınlara devam etmeye çalışacağız bir süreçteyim bir ortam değişikliği yaptım.
Teşekkür ederim, Umarım en kısa zamanda ortam değişikliğini yapar ve yayınlara tekrar devam edersiniz <3

Oyla 0
Merhaba,
Tarafınızca sorun çözümlendiyse lütfen geri dönüş sağlayarak konuyu çözüldü olarak güncelleyiniz.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt