Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Tower defend event için STR İNT Normal Tower Ekleme

Defaultskill degerlerine fire ve cold attack skill ekledim 2 tower için eventta bunlar kullanılıyor bide bu towerlara efekt eklenmiştir konu güncellenmiştir
 
paylaşım için teşekkür ederim ölen oyuncu kalktığı zaman olduğu yerde değilde geride kalkmasını nasıl ayarlayabiliriz bir kaç oyunda öyle yapıldığını görmüştüm de siz nasıl yapılacağını biliyor musunz?
MaxiGuard kullanıyorsan panelden Dirilme ayarlarını ayarladıktan sonra _OnCharacterGetUpEDIT prosedüründen yapabilirsin.
 
Geri
Üst Alt