Alış Ücretli İstek - MediaPK2 Düzenleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byte

.
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba,

Resmi Silkroad Online oyununda mediapk2 düzenlemesini ücretli olarak yaptırmak istiyorum. Yaptırmak istediğim içerikler ile ilgili görüşmek ve fiyat iletmek için özel mesaj yolu ile iletişim bilgisi bırakabilirsiniz.

Teşekkürler

Yaptırmak istediğiniz işlemler "SIR" niteliği taşımıyorsa,

--- xxxxxx
--- xxxxxx
--- xxxxxx

yaptırmak istiyorum yapan varsa bana ulaşabilir mi?

demeniz daha makul olacaktır diye düşünüyorum :)

Merhaba,

Resmi Silkroad Online oyununda mediapk2 düzenlemesini ücretli olarak yaptırmak istiyorum. Yaptırmak istediğim içerikler ile ilgili görüşmek ve fiyat iletmek için özel mesaj yolu ile iletişim bilgisi bırakabilirsiniz.

Teşekkürler
media eklemek istediğiniz dress visual scroll item switcher glow title tarzı şeyler için zaten dolu konu var kendin öğrenmeni öneririm yardımcı oluruz bu işi para ile yapanlarda var media ne şekil editlemek istediğiniz oyuna ne eklemek istediğinizi biraz belirtirseniz arkadaşlar ve ben yardımcı oluruz ücretli veya ücretsiz bir şekilde

Thread owner
Yaptırmak istediğiniz işlemler "SIR" niteliği taşımıyorsa,

--- xxxxxx
--- xxxxxx
--- xxxxxx

yaptırmak istiyorum yapan varsa bana ulaşabilir mi?

demeniz daha makul olacaktır diye düşünüyorum :)

Merhaba,

SIR niteliğinde değildi, daha çok fikir paylaşarak ilerlemek istediğim için bu tarz tercih ettim.

----

Merhaba, vsroeditor.com üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi forumlar.

Merhaba,

Teşekkürler ulaşacağım.

----

media eklemek istediğiniz dress visual scroll item switcher glow title tarzı şeyler için zaten dolu konu var kendin öğrenmeni öneririm yardımcı oluruz bu işi para ile yapanlarda var media ne şekil editlemek istediğiniz oyuna ne eklemek istediğinizi biraz belirtirseniz arkadaşlar ve ben yardımcı oluruz ücretli veya ücretsiz bir şekilde

Merhaba,

Açıkcası bu işe zaman ve tecrübe ayıran kişilerin para kazanmasını isterim ki daha çok zaman ayıracak fırsatı olsun. Hobi olarak düşeneceğim bir şey olsa elbette bu yolu denerim fakat amacım sadece oyun oynamak, oynarken kimileri yaptırıyor bende yaptırmak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt