vSRO Çözüldü unig kill sonrası diğer type

byferoo

.
.
Aktiflik: 6%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
Merhaba Ustalarım içerisinde 5 type olan yani ilk unig ölünce 2. ung spawn olucak şekilde ayarladım bunda sorun yok ama ben tek ung değilde örnek olarak
1 ung atıcak o ölünce 5 tane mob atıcak ve o 5 mob ölmeden diğer type başlamıcak
---Burdaki Type 5 mob olsun bu 5 mob ölmeden diper type geçmesin hepsi ölene kadar nasıl bir yolu izlemeliyim---
---ÖRNEK KOD---
IF @Type=3 BEGIN
INSERT INTO MaxiGuard_User.._GameServerCommands VALUES('_SpawnNPC', 1, 42926, 3, 1, '31735', '1767','-22', '538', '', GETDATE())
end

IF @Type=4 BEGIN
INSERT INTO MaxiGuard_User.._GameServerCommands VALUES('_SpawnNPC', 1, 42925, 3, 1, '31990', '537','-23', '1695', '', GETDATE())
end

OnDPSMeter prosedürünü kullan

Şu an çalışıyorum eve geçince örnek atayım

Thread owner
OnDPSMeter prosedürünü kullan

Şu an çalışıyorum eve geçince örnek atayım
Çok iyi olur Üstat sana zahmet
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Yapacağım sistem Db tarafında sqli çok yorması çok muhtemel olduğu için Vazgeçtim

IF(@MobCodeNameIN ('MOB_TQ_WHITESNAKE_INT'))
BEGIN
exec _AddBridgeCommand 500, 'SMC', 11, '30 saniye sonra medusa ReSpawn olacaktır.', '-32766'
WAITFOR Delay '00:00:30'
exec __SpawnNPC MOB_TQ_WHITESNAKE_INT, 3, @KilledWorldID, @KilledRegionID, @KilledPosX, @KilledPosY, @KilledPosZ
END

Ben INT Medusa öldükten sonra 30 saniye sonra STR Spawn olacak şekilde ayarlamışım istersen çok yormamak için INSERT atıp bridgecommands_planned tablosundan 30 saniye sonra da spawn edebilirsin

@MobCodeName <-- bu kısmı @MobRefObjID ile değiştirip mobun objcommonda ki idsini yazıp istediğin mobu spawn ettirebilirsin. Bu kod mob nerede ölürse onun üstüne spawn olmasını sağlıyor.

Thread owner
BEGIN
exec _AddBridgeCommand 500, 'SMC', 11, '30 saniye sonra medusa ReSpawn olacaktır.', '-32766'
exec __SpawnNPC MOB_TQ_WHITESNAKE_INT, 3, @KilledWorldID, @KilledRegionID, @KilledPosX, @KilledPosY, @KilledPosZ
END

Ben INT Medusa öldükten sonra 30 saniye sonra STR Spawn olacak şekilde ayarlamışım istersen çok yormamak için INSERT atıp bridgecommands_planned tablosundan 30 saniye sonra da spawn edebilirsin

@MobCodeName <-- bu kısmı @MobRefObjID ile değiştirip mobun objcommonda ki idsini yazıp istediğin mobu spawn ettirebilirsin. Bu kod mob nerede ölürse onun üstüne spawn olmasını sağlıyor.
evet delay ekliyorek spawn edebiliyorum benim istediğim mob ölmeden diğer ung spawn olmaması

Bana kalırsa delay komutunu kullanma _BridgeCommand_Planned tablosuna 30 saniye sonrasına işlem yaptır.

Thread owner
BEGIN
END

çok teşekkür ederim ilgine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt