Piyasada Kendini geliştirmeye çalışan bir çok kişi var arkadaşlar fixli guard kullanmayanın dikkatine oyunda isterse ip koruma olsun isterse hiç bir port açığı olmasın yeni tip saldırıyı bilmeyenler için dile getirmek istiyorum benim başıma bugun sabah ve 1 saat önce falan geldi yetkili girişi yapmadan programla uniqe exploiti yeni tip saldırı yapıldıgını farkettim ben standart k guard kullanıyorum bu durumu nasıl fixleyebiliriz piyasada yeni bir exploit saldırısı server açacaklara standart guard kullananlara duyurulur ..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Uniq exploiti saldırısı
- Konuyu Başlatan İnternational
- Başlangıç tarihi
Fixleyemedim neden kaynakli oldugunu buldum standart guard kullaniyorum iyi bi guard gerekli ama sw tutmadan guard almak mantiksizÇözümü de paylaşırsan bilgilensinler.![]()
Oyla
0
Server tutmadan guarda para vermek mantiklimi sence500tl verip maxiguard al kafana takma boyle seyleri![]()
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
İyi bi guard değil kryfilter kullan onun opcode txt ekle fixlersin @CodeXRaYs sor o bilir Injection onlinede evernow filter kullanmıştı güzeldi paylaşsın kullan (paylaşırsa tabi onda fixli bu )Fixleyemedim neden kaynakli oldugunu buldum standart guard kullaniyorum iyi bi guard gerekli ama sw tutmadan guard almak mantiksiz
Oyla
0
Buyuk ihtimal sro clientten inject ediyorlarKullanımınıda açıklarmısınız acaba![]()
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
yapan şahıs türkmüydü senin svde ?Buyuk ihtimal sro clientten inject ediyorlarveya game server a
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
sv hangisi bende guardı zayıf sv bulamıyordum 40 cap sroda deniyim dedim olmadı bir localda deniyim olursa senin sroda deniyim indiripBetada da yaptilar yapan kisi yakinlardan biri türk
demonroad tmm indiriyorum
Oyla
0
neyi deneyecensv hangisi bende guardı zayıf sv bulamıyordum 40 cap sroda deniyim dedim olmadı bir localda deniyim olursa senin sroda deniyim indirip![]()
demonroad tmm indiriyorum![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)