merhaba arkadaşlar elinde uniq kesince silk veren bir kod varmı yardımcı olabilecek teşekkürler
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Uniq silk ödülü
- Konuyu Başlatan GAMESRODEDE
- Başlangıç tarihi
Merhaba, forumda arama yaparak bu tarz kodlara erişmek mümkün. Araştırarak kendinize özel sistemi yazacağınıza eminim.
Oyla
0
Maxiguard
_UniqueKilled_EDIT
vPlus guard
_Logger_UniqueDeath
Bu sekılde yapabilirsin en basit hali ile. tabi daha ileri seviye yapmak istiyorsan tablo yapıp oradan codename, id, silk alıp vermek daha iyi olur.
_UniqueKilled_EDIT
vPlus guard
_Logger_UniqueDeath
Bu sekılde yapabilirsin en basit hali ile. tabi daha ileri seviye yapmak istiyorsan tablo yapıp oradan codename, id, silk alıp vermek daha iyi olur.
Oyla
0
KGuard icin olan varmiMaxiguard
_UniqueKilled_EDIT
vPlus guard
_Logger_UniqueDeath
Oyla
0
hic anlamadim desem ben kod yazmayı bılmıyorumda yani tum uniqlerden sılk odulu olsun ıstıyorum 20 sılk versın
@GameserverObjID olarak olduğunu varsayıyorum kesilen uniq id yi eğer değilse değiştir.
Silk verme proc da yolunu uyarla.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
yokmu yardımcı olabilecek forumda bulamadım
Oyla
0
kac silk veriyor ve hangi uniq icin
Üstteki silk verme prosedürünü ekle ardından KGuardEdge databasesinde [Live_Unique_OnKill] proseduru mevcut onu aç içerisine altta verdiğim kodu ekle canlı silk gönderecektir
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)