Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü uniq veya mob kesince dc veriyor
- Konuyu Başlatan ESoyunmez
- Başlangıç tarihi
hocam sormayın ben bu ısın ıcınden cıkamadım 110 cap server 120 cap yapıl son lvl 120 gozukuyor cıkamıyorum ısın ıcındenHocam 1 günde maşallah sorunlarla boğuşuyorsunuz![]()
Oyla
0
Bu daha neki %000000.1 lik daha karşına neler çıkacak delireceksin kafayı yiyeceksinhocam sormayın ben bu ısın ıcınden cıkamadım 110 cap server 120 cap yapıl son lvl 120 gozukuyor cıkamıyorum ısın ıcınden
Oyla
0
baksanız ya hocam 120 yanındakıne kac yapmam lazım onuBu daha neki %000000.1 lik daha karşına neler çıkacak delireceksin kafayı yiyeceksin![]()
Ekli dosyalar
Oyla
0
Oyla
0
Sonra DC Sorunu Düzelirmi Sizce ?
Son level 120 ise 120 'yi bu şekilde de ayarlayabilirsiniz..
yanlış hatırlamıyorsam en fazla 17 tane 9 rakamı oluyordu o kısımda..
Yine sorun olursa sıkıntı başka yerdedir. Unique skill vurduğunda mı, spawn edildiğinde mi yoksa öldüğünde mi dc oluyor ? Bunu bilmek gerekiyor.
Oyla
0
unıqe veya mooba vuruncaSon level 120 ise 120 'yi bu şekilde de ayarlayabilirsiniz..
yanlış hatırlamıyorsam en fazla 17 tane 9 rakamı oluyordu o kısımda..
Yine sorun olursa sıkıntı başka yerdedir. Unique skill vurduğunda mı, spawn edildiğinde mi yoksa öldüğünde mi dc oluyor ? Bunu bilmek gerekiyor.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)