vSRO Çözüldü Unique Çıkış Bildirimi

Conqueror

Vsro/Database-Editör

.
Aktiflik: 46%
Lord 1000 mesaj
Web sitesi
www.google.com
Thread owner
(Clean Database)
Unique spawn olunca bildiğiniz üzere ekranda yazı çıkar bu işlem nasıl oluyor? Prosedür ile mi çalışıyor? Bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Thread owner
Ekran Alıntısı1.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG
Örnek olarak bunu düşünce notice geçmesini istediğim iteme nasıl yapabiliim?

Oyla 0
Thread owner
Unique çıkış mesajı gibi istiyorsan asm bilmen lazım diğer türlü notice şeklinde yapılabilir sanırsam
Ss de 2şer tane var uniqden Biri çıkınca Diğeri kesilince sanırım. Clintte nowa item bilgileri mevcutmu acaba notice kısmını txt de xxx isimli oyuncu xxx itemini elde etti gibi değiştirsem?

Oyla 0
Ss de 2şer tane var uniqden Biri çıkınca Diğeri kesilince sanırım. Clintte nowa item bilgileri mevcutmu acaba notice kısmını txt de xxx isimli oyuncu xxx itemini elde etti gibi değiştirsem?
Dbgr ile açıp bakmalısın da zor gibi diğer türlü prosedür ile notice olarak uğraşırsan daha kolay olur sanırım.

Oyla 0
Thread owner
Dbgr ile açıp bakmalısın da zor gibi diğer türlü prosedür ile notice olarak uğraşırsan daha kolay olur sanırım.
Ben örnek olarak yolu öğrenmek istedim denemek istediğim başka şeyler var. Prosedüre de bağlı kalmadan bişeyler çıkarmaya çalışmak amacım. Teşekkür ederim öğretici yorumların için.

Oyla 0
Ben örnek olarak yolu öğrenmek istedim denemek istediğim başka şeyler var. Prosedüre de bağlı kalmadan bişeyler çıkarmaya çalışmak amacım. Teşekkür ederim öğretici yorumların için.
Örneğin Source derle görürsün kendin yeni şeyler ekleyebilirsin

1586142802229.png

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Ekli dosyalar

• SRC.rar
    SRC.rar
    612.9 KB · Görüntüleme: 83
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt