çok güzel teşekkürlerMerhabalar arkadaşlar teleportlarda hiç bir sorun yoktur tek yapmanız gereken patch atıp hangi teleportu kullanmak istiyorsanız teleportunuza o bsr yolunu vermeniz klasör içerisinde teleportların bsr yollarını görsellerinin üzerine yazdım kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun iyi forumlar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım ❗ [𝗡𝗲𝘄 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝟰𝗫]
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- silkroad teleport teleport bsr vsro
BEGEND'MMerhabalar arkadaşlar teleportlarda hiç bir sorun yoktur tek yapmanız gereken patch atıp hangi teleportu kullanmak istiyorsanız teleportunuza o bsr yolunu vermeniz klasör içerisinde teleportların bsr yollarını görsellerinin üzerine yazdım kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun iyi forumlar.
greate
TESEKKURLERMerhabalar arkadaşlar teleportlarda hiç bir sorun yoktur tek yapmanız gereken patch atıp hangi teleportu kullanmak istiyorsanız teleportunuza o bsr yolunu vermeniz klasör içerisinde teleportların bsr yollarını görsellerinin üzerine yazdım kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun iyi forumlar.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 3 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 3)