vSRO Çözüldü Var olan oyunun cap yükseltmesi

Erkan HANÇER

[GM]Casper

.
Aktiflik: 7%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Selamünaleyküm Vsro ailesi, 60 cap oyunu, 80 cap hazırladıgım db'ye yükseltmek istiyorum, var olan 60 cap db'yi alıp 80 cap yaptım, şimdide 80 cap olan db yi 60 capta kullanıcıların verilerine zarar gelmeden nasıl yükseltirim, aklımda olmasını istediğim senaryo şu; 60 capta ki oyuncuların verilerini alıp 80 cap hazırladığım sunucuya aktarmak ve oyun dosyalarını tekrardan indirtmek, ama hangi tabloları aktarmam gerekiyor bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Saygılar.

birtane char aç charı donat bankasını ustunu envanterını vs jobunu aç giydir vs sonra _char tablosuna gelip o nickli charı silmeye calıs saten uyarı veriyor su tablolarda verileri var diye silmek istedigin charın tabloları not al ve test serverinde veya localinde dene :D

Thread owner
birtane char aç charı donat bankasını ustunu envanterını vs jobunu aç giydir vs sonra _char tablosuna gelip o nickli charı silmeye calıs saten uyarı veriyor su tablolarda verileri var diye silmek istedigin charın tabloları not al ve test serverinde veya localinde dene :D
Siliniyor üstadım hiç bir uyarı vermedi.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bunlar tam olarak ne işe yarıyor, bahsettiğim konu ile alakalı mı?

Siliniyor üstadım hiç bir uyarı vermedi.

SQL:

Bunlar tam olarak ne işe yarıyor, bahsettiğim konu ile alakalı mı?
prosedur ıle silmicen onlar komple temizliyor char acıp full donattınmı charı envanter banka guild bankası job secimi guild kurma sonra guild bankası bunların alayını geçirmen gerekir yeni databaseye yoksa tek bırını eksık gecır oyuncu der lan benım su ıtemım vardı nerede gm su guılddeydım guıldım unıonum yok jobum yok vs gıbı cok zahmetlı ıs bu database tasıma isi joymax nasıl yapıyodu bilmem ama adamlar server bırlestırırken yapıyolardı

işte sana açıklama yaptırdım yapay zekaya sen bunlardan yola çıkarak yap
Kod:

umarım yardımcı olur

Thread owner
prosedur ıle silmicen onlar komple temizliyor char acıp full donattınmı charı envanter banka guild bankası job secimi guild kurma sonra guild bankası bunların alayını geçirmen gerekir yeni databaseye yoksa tek bırını eksık gecır oyuncu der lan benım su ıtemım vardı nerede gm su guılddeydım guıldım unıonum yok jobum yok vs gıbı cok zahmetlı ıs bu database tasıma isi joymax nasıl yapıyodu bilmem ama adamlar server bırlestırırken yapıyolardı

işte sana açıklama yaptırdım yapay zekaya sen bunlardan yola çıkarak yap
Kod:

umarım yardımcı olur
Prosedürle silmedim, direkt tabloya girdim sağ tık delete tıkladım, sildi.

Kullanıcı verilerini aktarman çok riskli olur hazır olan 60 Cap DB yi 80 e yükseltmen en doğrusu olur bir kaç saatlik bakımla cap yükseltmesini tamamlarsın sorunsuz bir şekilde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt