80 Cap Violent Olympus Database

Piyasada adı, sanı olmayan bir oyunun databasesi piyasaya sadece bedelini alanlar tarafından paylaşılır. bedelini ödeyenler değil.
Ama bu tarz işler büyük kul hakkıdır elbet çıkar ve kimsenin yanına kalmaz. Kazım abinin YSG Bilişim ile yaklaşık 4-5 aydır ne çektiğini, 56 bin TL paranın 40 bin TL sini ödeyip aylarca bekletildiği, işinin görülmediği ve hiç bir mesajına dönülmediği ortamda bir şeyleri çözdüm derken databasenin özellikle konu etiketlerinde "dragonslayer, hades" yazması üzerine kimin tarafından paylaşılmış olacağı da aşikârdır.

Piyasada adı, sanı olmayan bir oyunun databasesi piyasaya sadece bedelini alanlar tarafından paylaşılır. bedelini ödeyenler değil.
Ama bu tarz işler büyük kul hakkıdır elbet çıkar ve kimsenin yanına kalmaz. Kazım abinin YSG Bilişim ile yaklaşık 4-5 aydır ne çektiğini, 56 bin TL paranın 40 bin TL sini ödeyip aylarca bekletildiği, işinin görülmediği ve hiç bir mesajına dönülmediği ortamda bir şeyleri çözdüm derken databasenin özellikle konu etiketlerinde "dragonslayer, hades" yazması üzerine kimin tarafından paylaşılmış olacağı da aşikârdır.
Sen kimsin piyasaya kural koyuyorsun? Çok değerli abilerinin teşvik ettiği forumda konularımızi gırla çalıp, kırıntılarımizla besleniyorlar dosyalar dosyacoda herkese açık paylaşılmış, yükleyen kimdir bilinmez.

thanks for shared
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

very thanks

Sen kimsin piyasaya kural koyuyorsun? Çok değerli abilerinin teşvik ettiği forumda konularımızi gırla çalıp, kırıntılarımizla besleniyorlar dosyalar dosyacoda herkese açık paylaşılmış, yükleyen kimdir bilinmez.
Herhangi bir yere bir kural koyduğum yok. Ancak siz bedelini ödemediğiniz bir şeyi, oyun henüz piyasaya çıkmamışken rahatça paylaşabiliyorsunuz. Kimsenin abiliğine ihtiyacım yok; kimin nereden ne alıp nasıl çalıştığı da beni ilgilendirmez. Bu database ile benim bir alakam yok. Aralık ayından beri bu veritabanını yaptırmak için bekleyen bir dostumuz var. Aylardır yaptıramıyor, üstelik ciddi paralar da ödedi. Sonunda işi başkasına vermek zorunda kaldı. Şimdi ise, danışıklı bir şekilde, oyunun adını yalnızca 3-4 kişi biliyorken, database bir anda oyunun ismiyle birlikte piyasaya sürülüyor.

1745142386810.png

Ctrl+C Ctrl+Şeref Yok
Senin kısayol tuşların belli Ctrl+C, Ctrl+Yüzsüzlük. Her içeriği çalarken biraz daha silikleşiyorsun Inflames Adın kalıyor, altı bomboş tıpkı açtığın konular gibi.

Database=
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Client=*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt